Пропонуємо Вам досить простий майстер-клас з приготування крабових паличок в клярі, які можуть стати хорошою закускою і виручити будь-яку господиню за відсутністю великої кількості часу для готування.
1. Для приготування цієї страви бажано брати охолоджені палички. При використанні заморожених паличок, попередньо розморозьте їх і очистіть від обгорток.
2. Приступаємо до приготування кляра. Для цього беремо склянку борошна, додаємо його в ємність і вбиваємо до них яйця. Потім солимо і перчимо. Чорний перець завжди додає блюду свій неповторний аромат і родзинку смаку.
3. Кляр добре збиваємо до отримання пишної однорідної маси без грудочок борошна. У тісто додаємо столову ложку майонезу і знову все добре збиваємо.
4. Пікантності нашій страві зрадить часник, натертий на дрібній тертці. При приготуванні нашого страви ми використовували три зубки часнику, але любителі гострого, можуть використовувати і більшу кількість часнику.
5. Крабові палички по черзі мачає в клярі і підсмажуємо в добре розігрітому маслі на сковороді. Приготовані за цим рецептом крабові палички в кляре подаються охолодженими, а в холодному вигляді вони послужать чудовою закускою до пива. Також можна до них подати будь-який соус за смаком.