Торти на дитячий день народження

Всі батьки прекрасно знають: на день народження дитини найважливіше страва – торт! Його маленькі гості чекають з нетерпінням. Головне в солодкому столі, звичайно ж, його смак. Але і оформлення потрібно надати не менше значення. Красиве ласощі доставить імениннику і гостям ще більше задоволення!

Ми розповімо які торти можна приготувати для того, щоб порадувати іменинника.

Торт «Їжачок» дитячий день народження рецепт

Склад:

– 2 ч. л. коньяку;
– 200 гр.консервованих груш, полуниці, персиків;
– 200 гр.цукрової пудри;
– 500 гр.масла вершкового;
– 150 гр. печива (у нашому рецепті це печиво «Ювілейне»);
– збиті вершки;
– півбанки згущеного молока;
– шоколадні палички;
– півтори склянки борошна;
– 3 червоні ягоди (для прикраси);
– склянка цукру-піску;
– волоські горішки – 150 гр.;
– 6 яєць.

Рецепт приготування:

250 гр. масла збийте з цукром до тієї пори, поки не вийде світло-жовта маса. Потім додайте до суміші яйця, продовжуючи збивати її. Просійте борошно, горіхи подрібніть. З’єднайте ці інгредієнти з масою, вимісити однорідне тісто. Розігрійте духовку (достатньо температури 180 градусів).

Візьміть деко. Ви можете змастити його олією, а можете застелити пергаментом. Викладіть на деко тісто. Поверхня розрівняйте його. Випікайте тісто в духовці близько 25 хвилин. Дістаньте з духовки, залиште остигати.

Далі вам необхідно приготувати крем. Для цього 250 гр.масла збийте і з’єднайте з коньяком і цукровою пудрою. Консервовані фрукти обсушіть від сиропу і обсушіть, а потім дрібно наріжте.

З випеченого та остиглого коржа вам потрібно вирізати 4 різних за величиною овалу. Перший буде у вас найбільшим, наступні – менше приблизно на 2 див.

Найбільший корж викладіть на тарілку, намажте його кремом і посипати шматочками консервованих фруктів. Далі викладайте залишилися коржі разом з кремом і фруктами. Зверху повинен виявитися найменший корж.

Подрібніть печиво в крихту (можна в блендері) і змішайте його з вареним згущеним молоком. Цією сумішшю з усіх боків обмажте торт.

Залишилося тільки прикрасити торт – надати йому вигляд їжачка. З допомогою збитих вершків намалюйте їжаку мордочку. З ягідок зробіть носик і очі. Шоколадні палички застроміть в торт так, щоб повчилися голки їжачка. Подавати торт до столу можна через пару годин після приготування – це час він повинен провести в холодильнику.

Торт “Жучок” смачний торт на день народження дитини

Склад:

– 10 яєчних білків;
– 250 гр.фундука;
– 300 гр.цукру;
– півтори ст. л. борошна;
– 350 мл вершків (35%);
– 150 гр. шоколаду (краще всього взяти горький);
– великі ягоди полуниці – приблизно 10 штук.

Приготування:

В блендері подрібніть фундук в борошно. Білки збийте, поступово додаючи до них цукор. У вас вийде міцна піна. Продовжуючи збивати білки, додайте просіяне борошно і фундук.

Отримане тісто вам потрібно розділити на 6 частин. Візьміть форму для випічки у формі кола. Застеліть її листом пергаменту. Влийте в неї одну частину тіста. Випікайте 5 хвилин (температура в духовці повинна бути 220 градусів). Потім разом з пергаментом потрібно перекласти корж на решітку. Так само готуються й інші коржі. Вони повинні охолонути повністю.

Візьміть 50 г шоколаду і поломайте його невеликими шматочками, а потім розтопіть шоколад на паровій бані. Залишився шоколад вам необхідно порубати в крупну крихту ножем. Вершки збийте в піну, додайте шоколад і перемішайте. До речі, можете взяти вже готові збиті вершки.

Перший з коржів промажте розтопленим шоколадом. Викладайте зверху інші коржі, промазуючи їх кремом. Поставте тортик в холодильник.

Вимийте ягоди полуниці. Їх потрібно обсушити і нарізати уздовж тонкими пластинками. Викладіть ними зверху торт. З ягідок (можна взяти смородину або чорницю) потрібно зробити жучку очі, а з листочки м’яти – ротик. «Жучок» готовий!

Торт «Будиночок» гарний рецепт торта на дитячий день народження

Склад:

Для того, щоб приготувати тісто, потрібно:

– 300 гр.маргарину;
– 150 гр.цукру;
– 160 гр.сметани;
– одне яйце;
– 1ст.л.борошна;
– три склянки борошна;
– пів чайної ложки соди;

Для крему необхідно взяти:

– 200 гр.вершкового масла;
– два яйця;
– склянка цукру;
– вишні – потрібно півкіло ягід без кісточок;
– 100 гр.молока.

Приготування:

Для початку розітріть маргарин і цукор з яйцем і сметаною. Погасіть соду в оцті і додайте її до отриманої масі. Поступово введіть борошно і замісіть тісто. Після цього розділіть тісто на 15 частин, кожну частину скачайте в кулю. Поставте кульки в холодильник на пару годин. Коли цей час мине, розкачайте з кульок прямокутні пластини. На кожну з них покладіть вишеньку, посипте цукром і скрутіть в трубочку. При температурі духовки 200 градусів випікайте трубочки 20 хвилин.

Розітріть цукор з яйцями, влийте в суміш молоко, все закип’ятіть. Потім цю масу остудіть. Масло збийте окремо, після чого перемішайте його з сумішшю яєць і молока. У вас вийде крем.

З трубочок, які вже повинні охолонути, побудуйте «будиночок» викладіть їх на велике блюдо шарами:

1 шар – 5 трубочок;
2 шар – 3 трубочки;
3 шар – 2 трубочки;
4 шар – 1 трубочка.

Кожен шар потрібно промащувати кремом. Заключний штрих – прикраса торта на день народження дитини шоколадом і різнобарвним драже. Святковий «будиночок» готовий!

Результат:

Квітень 22nd, 2016 by

Варто почитати: