Суп-пюре з яйцем рецепт з фото

Суп-пюре з кабачків з яйцем – смачне перше блюдо, яке відмінно підходить для харчування дітей старше року, людей, які хворіють і просто для всіх, хто любить смачні супи.

Розглянемо рецепт приготування смачного кабачкового супу з яйцем і список необхідних для нього інгредієнтів.

Що потрібно, щоб приготувати суп-пюре з яйцем:

Склад:

яйце куряче (свіже) – 1 шт.;

картопля (невелика за розміром) – 4 шт.;

сіль (дрібна) – за смаком;

спеції (коріандр, червоний і чорний перець) – за смаком;

кабачок свіжий (невеликий по розміру) – 1 шт.;

морква свіжа (невелика за розміром) – 1 шт.;

базилік (листя) – для прикраси;

ріпчаста цибуля (невеликий по розміру) – 1 шт.

як приготувати суп-пюре з яйцем:

Рецепт приготування:

З ріпчастої цибулі знімайте лушпиння і мийте під проточною водою, потім поріжте кубиками.

Очищену моркву обов’язково треба добре вимити під проточною водою, а потім нарізати кубиками, соломкою або скибочками.

Очищений від шкірки і помиту картоплю потрібно порізати кубиками.

Кабачок очистіть від шкірки, особливо, якщо він старий і шкірка тверда, і помийте. Далі поріжте кубиками.

Ставте каструлю з водою на вогонь, посоліть воду. Коли вода закипить, викладайте в каструлю моркву, кабачок, цибулю і картоплю. Варіть суп до готовності. Якщо потрібно, то ще підсолити.

Потім дайте йому трохи охолонути і подрібнити всі інгредієнти блендером. У вас вийде суп-пюре.

Всколотите куряче яйце в склянці.

Каструлю з супом знову поставте на вогонь і поступово починайте виделкою виливати яйце в суп. Варіть суп, постійно помішуючи, ще п’ять хвилин і можете вимкнути вогонь.

Коли суп трохи охолоне, насипайте його в глибоку тарілку.

І прикрашайте зверху чистими листочками базиліку. Можна також помити і дрібно порізати кріп і висипати в суп. Такий овочевий суп-пюре виходить дуже ніжним і смачним.

Результат:

Травень 7th, 2016 by

Варто почитати: