Желейний торт зі свіжою полуницею рецепт з фото

Желейний торт такого плану ідеальний для будь-якого свята: дитячого, дорослого, жіночого, дня народження, дня закоханих. Він виглядає дуже красиво, виходить чудово смачним і робиться легко і просто. А головне, що не потрібно стояти на кухні цілий день і варити різні крему.

Що потрібно, щоб приготувати желейний торт з полуницею:

Склад:

1 пакетик желе з ківі;

1 пакетик желе з полуницею;

14 шт. Свіжої полуниці великого розміру.

Як приготувати торт з желе і полуницею:

Рецепт приготування:

Для початку потрібно приготувати перший шар желе – полуничне. Це робиться легко. Поверніть упаковку і там зазвичай є інструкція приготування. В основному желе фасовано так, що 1 упаковка розводиться на 400 мл окропу. Для шару желе, в який входять соковиті фрукти кількість води потрібно зменшити від 50 до 100 мл (кількість залежить від того, наскільки соковиті фрукти). Всипте вміст пакетика в глибоку круглу миску і залийте 350 гр. окропу. Розмішайте желе ложкою до отримання прозорої рідини, остудіть і відправляйте в холодильник.

полуницю Промийте і видалити черешки. Візьміть кілька серветок і дістаньте з холодильника на половину застигле полуничне желе. Вмочайте серветкою кожну ягоду і встромляйте її в желе носиком вниз. Відправте блюдо знову в холодильник.

Тим часом готуємо другий шар торта. У глибоку піалу помістіть вміст пакетика желе з ківі і додайте туди 370 гр. Окропу. Зауважте, що кількість води так само зменшено, справа в тому, що полуниця може віддати сік. В цьому випадку краще перестрахуватися.

Коли желе розчиниться і повністю охолоне, влийте його в основну миску поверх першого шару. Надішліть торт в холодильник.

Коли обидва шару застигнуть, дістаньте миску з желе і опустіть її в ємність з водою температури 50 градусів за Цельсієм. Через 5 хвилин вийміть з води посуд з тортом, поверх неї прикладіть блюдо і переверніть. Зніміть піалу з желе і прикрасьте торт за бажанням.

Результат:

Травень 7th, 2016 by

Варто почитати: