Закусочні свинячі вушка до пива в клярі

З приходом спекотного літа головним прохолодним напоєм для багатьох стає холодне ароматне пиво, без якого не обходяться жодні дружні посиденьки вдома, на дачі або на пікніку. Пиво п’ють разом з легкими пікантними або солоними закусками, які сьогодні у великому асортименті представлені в продовольчих магазинах, де їх можна придбати. Але ми пропонуємо вам приготувати таку закуску самостійно і здивувати своїх друзів вашим неперевершеним кулінарним талантом, а ми вам в цьому допоможемо та поділимося своїм кращим рецептом приготування хрустких закусочних свинячих вушок в клярі.

Смачна закуска до пива – свинячі вушка в клярі, рецепт з фото з кроків

Інгредієнти:

  • одне копчене свиняче вухо;
  • тридцять грам панірувальних сухарів;
  • тридцять грам пшеничного борошна;
  • одне сире куряче яйце;
  • одна чайна ложка меленої солодкої паприки;
  • сіль;
  • рослинне масло.

Приготування:

1. Копчене свиняче вухо нарізаємо тонкими смужками поперек хрящиків.

2. Далі готуємо панірування для нашої закуски, для цього беремо в рівних пропорціях панірувальні сухарі і пшеничне борошно, з’єднуємо їх, а потім додаємо чайну ложку меленої солодкої паприки і перемішуємо. Якщо у вас не виявилося під руками панірувальних сухарів, ви завжди можете приготувати їх самостійно, для цього необхідно взяти звичайні сухарі і подрібнити їх за допомогою звичайної дрібної овочевий терки.

3. Потім у глибоку невелику тарілочку розбиваємо одне сире куряче яйце і злегка збиваємо його вручну за допомогою віночка або звичайної виделки.

4. Після цього беремо один шматочок вушка, і ретельно опускаємо його в збите яйце, теж саме робимо і з усіма іншими шматочками.

5. Після яйця вмочаємо вушка в приготовлену паніровку, потім знову в куряче яйце і знову в паніровку і рясно посипаємо їх сіллю.

6. Наливаємо в сковороду олію, стільки, щоб в нього без проблем можна було повністю занурити шматочки вушок, добре розігріваємо його і опускаємо туди підготовлені запаніровані шматочки.

7. Обсмажуємо шматочки свинячих вушок в киплячому маслі протягом декількох хвилин, потім акуратно витягаємо готові вушка шумівкою з олії і викладаємо на тарілку, застелену у кілька шарів паперовими кухонними рушниками, щоб вона ввібрала все зайве олію.

8. Готові обсмажені в паніровці свинячі вушка подаємо до столу разом з холодним пивом. На додаток пропонуємо приготувати різні канапе на шпажках.

Квітень 29th, 2016 by

Варто почитати: