Закуска з крабових паличок

Пропонуємо Вам досить простий майстер-клас з приготування крабових паличок в клярі, які можуть стати хорошою закускою і виручити будь-яку господиню за відсутністю великої кількості часу для готування.

Закуска з крабових паличок – рецепт з фото

Інгредієнти:

  • упаковка крабових паличок
  • склянку борошна
  • три курячих яйця
  • ст. ложка майонезу
  • три зубчики часничку
  • масло для смаження
  • сіль і перець.

Приготування:

1. Для приготування цієї страви бажано брати охолоджені палички. При використанні заморожених паличок, попередньо розморозьте їх і очистіть від обгорток.

2. Приступаємо до приготування кляра. Для цього беремо склянку борошна, додаємо його в ємність і вбиваємо до них яйця. Потім солимо і перчимо. Чорний перець завжди додає блюду свій неповторний аромат і родзинку смаку.

3. Кляр добре збиваємо до отримання пишної однорідної маси без грудочок борошна. У тісто додаємо столову ложку майонезу і знову все добре збиваємо.

4. Пікантності нашій страві зрадить часник, натертий на дрібній тертці. При приготуванні нашого страви ми використовували три зубки часнику, але любителі гострого, можуть використовувати і більшу кількість часнику.

5. Крабові палички по черзі мачає в клярі і підсмажуємо в добре розігрітому маслі на сковороді. Приготовані за цим рецептом крабові палички в кляре подаються охолодженими, а в холодному вигляді вони послужать чудовою закускою до пива. Також можна до них подати будь-який соус за смаком.

Травень 1st, 2016 by

Варто почитати: