Закуска на вафельних коржах

Закуски – невід’ємна складова будь-якого святкового столу. На кожне свято можна готувати закуски символічні, а можна просто використовувати традиційні продукти для смачних закусок. Наприклад, шпроти, плавлений сир, ананаси.

Розглянемо рецепт приготування смачної закуски з шпротно-сирною масою і ананасами. Виходить досить смачно і незвично. І солодкий запах анісу не дасть вам пройти повз такої страви. Спочатку розглянемо список інгредієнтів, які вам будуть потрібні для приготування смачної закуски з шпротно-сирною масою, ананасами і маслинами.

Склад:

вафельні коржі (маленькі) – 2 шт.;

плавлений сир (55 % жирності) – ? шт;

майонез (будь-яка на ваш смак) – 2 ст. ложки;

шпроти (баночках) – 2 шт.;

ананаси (консервовані) – 10 шматочків;

огірки свіжі (середній розмір) – 4 скибочки;

маслини (без кісточок, чорні) – 2 шт.;

паприка (мелена) – для прикраси;

аніс – 3 шт. для прикраси страви.

Рецепт приготування:

Підготуйте красиву тарілку для закуски. Викладіть на неї два вафельних коржа невеликого розміру.

Плавлений сирок роздрукуйте і потріть на дрібній тертці.

Додайте майонез і шпроти. Розітріть їх до однорідності.

Маса повинна вийти м’якою і однорідною.

Тепер візьміть кондитерський шприц і викладіть в нього шпротно-сирну масу. Тепер видавлюйте з шприца масу по краю кожного вафельного коржа, щоб у центрі було порожньо.

У центр викладайте консервовані ананаси, щоб заповнити весь простір.

Свіжий огірок помийте і поріжте скибочками. Вставляйте в ананаси по кілька скибочок.

Маслини дістаньте з банки і поріжте кружечками. Викладіть по боках на шпротно-сирну масу кружечки.

Посипайте з одного краю тарілки меленою паприкою. На закуску теж повинно трохи потрапити.

Результат:

Викладіть на паприку три квіточки анісу, щоб з’явився легкий запах.

Травень 6th, 2016 by

Варто почитати: