Юшка з горбуші рецепт, просте приготування юшки з горбуші

Приготування юшки з горбуші не займає багато часу, тим не менш, юшка з горбуші – дуже смачне і незвичайне блюдо, вигідно відрізняється гострим і тонким ароматом від інших супів. Взагалі, горбуша дуже смачна риба, тим більше, що вона з родини лососевих. Така риба смачна у будь-якому рибному блюді.

Юшка з горбуші, рецепт якої ми вам пропонуємо, вже полюбилася багатьом господиням, так що спробуйте приготувати таку юшку і ви.

Вам знадобиться продукти для приготування юшки з горбуші:

Склад:

2 яйця;

Кілограм горбуші;

200 грам картоплі;

Корінь петрушки;

Морква – 150 грам;

150 грамів цибулі;

Лист лавровий – 3 або 4 штуки;

Трохи зелені і перцю за смаком;

Також потрібен перець горошком – 5 штук.

Як приготувати юшку з горбуші рецепт

Рецепт приготування:

Ви повинні для початку почистити рибу, а потім відрізати голови, плавники, хвости – все те, що в їжу зазвичай не годиться – кинути у воду. Нехай цей бульйон півгодини вариться. Як тільки бульйон приготується, все, що туди поклали, викидаємо. Юшка з горбуші готується наступним чином – потрібно почищену рибу порізати невеликими шматками, як сірникову коробку по розміру. Після ви повинні приготувати овочі почистити і порізати. Так що підготуйте картоплю і цибулю, моркву морква найкраще потерти, а картоплю у вусі краще всього виглядає, порізану кубиками. У бульйон потрібно опустити овочі готові, все довести до кипіння. Після того, як картопля буде м’яким, ви повинні додати в бульйон і горбушу. Далі приготування юшки з горбуші відбувається так – ви все варіть разом 15 хвилин, потім перед тим, як вимкнути суп, додайте перець, корінь петрушки, лавровий лист. Деякі господині в юшку вбивають сирі яйця, і виходить «кучерява» вуха. Головне, дайте вусі настоятися. Після варіння вона повинна постояти хоча б півгодини.

Результат:

Юшка з горбуші, рецепт з голови і хребта

Вам буде потрібно:

Півкіло горбуші – хвіст і хребет, голова

2, 5 літра води

2 моркви

3 картоплини

2 столові ложки пшоняної крупи

Лист лавровий

Луковичка

Свіжа зелень

Як приготувати юшку з горбуші

Ви повинні знати, що будь-яку страву з цієї риби дуже корисно для судин і серця.

Отже, для того, щоб приготувати таку страву, як вуха їх горбуші, ви повинні помити рибу, видалити зябра, голову порізати шматками, і залити все холодною водою. Ставте на плиту, на сильному вогні дайте закипіти. Після вогонь повинен бути зменшений, а бульйон вариться з додаванням моркви і цибулі протягом півгодини. Після варіння бульйон обов’язково потрібно процідити.

Далі беремо почищений і порізаний кубиками картоплю і висипаємо його в юшку. Після того, як картопля отварится, додайте невеликі шматки риби, пшоно, лавровий лист. Варіть юшку з горбуші протягом 10 хвилин після повторного закипання. Готова вуха з горбуші щедро присипається зеленню.

Травень 5th, 2016 by

Варто почитати: