«Єгерський» соус

Пропонуємо вам унікальний рецепт соусу. Він прекрасно підійде до страв з птиці, смаженим курячим котлеткам і яловичим тефтелі, смаженої свинини і рибі. Його приготування не займе у вас багато часу. Рецепт простий, смак оригінальний.

Єгерський соус підходить практично до будь-яких страв.

Потіште своїх домочадців, приготуйте на вечерю смажену качку, приправлену ароматнейшим «Егерским» соусом. Ми впевнені, вони будуть в захваті від чудових смакових якостей страви.

Які інгредієнти входять до складу «Єгерського» соусу:
сто грам соняшникової олії;
двісті грам ріпчастої цибулі;
сто грамів сушеного винограду;
двісті грам свіжої журавлини;
двадцять грам солі;
десять грам приправа (прованські трави;
сто шістдесят грамів винного оцту (4-ох процентного);
сто п’ятдесят грам панірувальних сухарів;
сто вісімдесят грамів води;
п’ять грамів меленого червоного (гострого перцю);

З даних продуктів у вас повинно вийти близько одного літра «Єгерського соусу», дотримуйтесь тактиці рецепту і дотримуйтесь пропорції, у вас все вийде.

Приготування «Єгерського соусу»:

1.Нарізаємо цибулю, смажимо його. Додаємо в сковороду родзинки, журавлину і приправи, готувати близько п’яти хвилин.

2. Наливаємо в ємність оцет, всипаємо цукор, ретельно перемішуємо. Як цукровий пісок розчиниться, отриману суміш вливаємо в сковороду. Всі інгредієнти перемішуємо, накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо десять-п’ятнадцять хвилин.

«Єгерський» соус

3. Підготуйте панірувальні сухарі. Покладіть хлібні крихти в кип’ячену воду, прогрійте. Додайте їх в сковороду. Дивіться, щоб вийшов густий соус, помішуйте, щоб не утворювалися грудочки. Посоліть.

Ось і все, «Єгерський» соус готовий!

Вересень 30th, 2015 by

Варто почитати: