Яловичина, смажена з болгарським перцем

На свята прийнято готувати красиві і яскраві страви. Але не означає адже це, що в будні потрібно робити тільки быстренькие і простенькі страви. Хоча, яловичина, смажена з часником, цибулею і болгарським перцем великих зусиль не потребує, так і на святковий стіл поставити ось таке м’ясо не соромно.

Яловичина, смажена з болгарським перцем.

буде Потрібно:
часник – 3 зубчики;
перець;
яловичина – 500 грам;
рослинна олія;
сіль;
болгарський перець – 300 грам;
цибулю – 250 грам.

Спосіб приготування:

1. Спочатку слід нарізати очищені цибулю і часник. Цибуля ми ріжемо кубиками (невеликими), а часник подрібнюємо.

2. Розігріваємо олію. Смажити таке м’ясо з болгарським перцем рекомендується в казані. Періодично помішуючи, обсмажуємо разом часник і цибулю.

Обсмажуємо часник і цибулю.

3. Яловичину ріжемо невеликими шматочками упоперек волокон. Краще всього використовувати м’якоть яловичини охолоджену (заморожене м’ясо в даному блюді буде дещо програвати).

Ріжемо м'ясо яловичини.

4. Відправляємо шматочки яловичини до часнику і цибулі. Смажимо двадцять п’ять хвилин. Не забуваємо помішувати.

відправляємо яловичину до часнику і цибулі.

5. Очищаємо від насіння перець. Потім нарізаємо його смужками. Дуже красиве блюдо вийде, якщо перець ви будете використовувати різних кольорів.

болгарський Нарізаємо перець.

6. Додаємо до м’яса смужки болгарського перцю. Перчимо і солимо.

Додаємо до смаження перець.

7. Смажимо ще п’ятнадцять хвилин. Можна додати трошки кетчупу.

Яловичина, смажена з болгарським перцем.

як гарнір до яловичини, смаженої з болгарським перцем, ідеально підійде відварний рис.

Вересень 30th, 2015 by

Варто почитати: