Як їдять манго

Давно позаду ті часи, коли ми могли бачити фрукт манго тільки в складі соку мультивітамін. Сучасні господині тепер вміють відрізнити манго від маракуї, і все частіше використовують у фруктових нарізках свіжі плоди манго. Але от не завдання, не всі знають, як їдять манго, і як правильно подавати фрукт манго на стіл.

Навчитися обробляти манго набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд, але доведеться для початку потренуватися на парочці манго, щоб все почало виходити. У манго плоска волокниста кістка, і наше завдання зрізати якомога більше м’якоті з обох сторін, як показано на зображенні нижче

Має вийти три частини: дві частини з м’якоттю і частина з кісточкою. Далі зрізаємо з кісточки всю м’якоть

Далі кожну частину надрізаємо кінчиком ножем, не торкаючись шкірочки, щоб вийшла ось така клітинка

Подавати манго можна вивернувши ці «їжачки» на виворіт, і уклавши красиво на тарілці. Є чищенное манго можна руками, або десертною виделкою.

Вересень 16th, 2015 by

Варто почитати: