Як приготувати овочевий бульйон

Рецепт овочевого бульйону у кожної господині свій. Але для тих, хто ще ніколи не готував такий бульйон, ми рекомендуємо прочитати ази приготування на нашому сайті.

Отже, як приготувати овочевий бульйон.

Вам треба почистити моркву і цибулю порізати і злегка посушити не сковорідці без масла. Повинна з’явитися коричнева скоринка. Після овочі опускають у вже киплячу воду. Туди ж кладуть корінь селери і петрушки, лавровий лист і перець. Все вариться, потім отцеживается і змішується з невеликою кількістю масла. Такий відвар зазвичай подають у чашках, присипавши її кропом або інший свіжою дрібно порізаною зеленню.
До такого бульйону зазвичай готують окремо пиріжки або млинці.

Вам знадобляться такі продукти:

Склад:

Лук – головка;
Морква – 1 корінь;
50 грам кореня селери;
50 грам кореня петрушки;
Перець горошком чорний;
Масло рослинне;
Кріп або петрушка;
Літр води;
Сіль/

Рецепт приготування:

Овочевий бульйон, рецепт якого ми вам пропонуємо, готується досить швидко.
Спробуйте і ви приготувати для своєї сім’ї таке блюдо.

Рецепт овочевого бульйону, продукти для приготування:
Будь-які овочі – морква і пастернак, цибулю, часник, селера – стебла
2 літри води
Запашний і чорний перець – 2 горошини
лавровий Лист

Трохи чилі на кінчику ножа
Лук зелений і стебла петрушки

Як приготувати бульйон овочевий

Горошини перцю і овочі, все крупно порізані, обсушиваются на сковороді. Після все перекладають у каструлю, додають води і зелень, спеції. Варити 2 години на маленькому вогні. Але спочатку бульйон потрібно прокип’ятити на великому вогні.
Після бульйон повинен годину настоятися в теплому місці, а якщо будете варити цей бульйончик в духовці, вийде ще пахучіше.

Результат:

Квітень 29th, 2016 by

Варто почитати: