Ягідний сирний торт без випічки

Рецепт дуже ніжного і неймовірно смачного сирного торта.

Ягідний сирний торт без випічки.

Інгредієнти для ягідно-сирного торта:
Для основи нам знадобиться:
100 г вершкового масла
200 г печива «пряжене молоко»
Для начинки:
500 г сиру (не жирного)
200 г сметани (25 % жирності)
400 г цукру
200 мл жирних вершків (35 %)
200 г ягід (у нас червона смородина і малина)
2 ст. л желатину (з гіркою)

Інгредієнти для торта.

Приготування ягідного торт без випічки:

Печиво перетворюємо в крихту з допомогою блендера або вручну. Масло ставимо в мікрохвильову піч на 30-40 секунд.
Змішуємо разом

Змішуємо.

і утрамбовуємо на дно рознімної форми для випічки.

Утрамбовуємо.

Ставимо в холодильник, щоб схопилося.
Сир розтираємо в кашку і збиваємо з цукром і сметаною в однорідну масу.

Збиваємо.

Ягоди подрібнюємо в пюре.

Робимо ягідне пюре.

Сирну масу ділимо на дві різні частини (одна повинна бути меншою на чверть).
У меншу частину додаємо пюре з ягід.

Додаємо пюре з ягід.

Желатин замочуємо в 4 ст. л води.

Замочуємо желатин.

Вершки розігріваємо в каструлі, але не кип’ятимо.

Розігріваємо вершки.

Додаємо набряклий желатин і помішуємо, поки він повністю не розчиниться.
Желатинову суміш додаємо в обидві половинки сирної маси.

Додаємо желатинову суміш.

Дістаємо форму з основою з холодильника і викладаємо по черзі, черпаком, то однією начинки, то інший.
По поверхні торта можна поводити дерев’яною паличкою і зробити візерунок.

Робимо візерунки.

Ставимо ягідний торт в холодильник для застигання на ніч.

Наш ягідний сирний торт без випічки готовий!

Сирно-ягідний торт.

Ягідний сирний торт без випічки

Приємного апетиту!

Вересень 30th, 2015 by

Варто почитати: