Вівсяне печиво

Всім нам з самого дитинства твердили про користь вівсянки. Але, далеко не всі люблять їсти вранці вівсяну кашу, так і готувати її часто просто буває ніколи. А примхливі малюки і зовсім не погоджуються снідати кашею, ні при яких умовах.

Спробуйте запропонувати їм на сніданок смачне і дуже корисне вівсяне печиво, яке стане чудовою альтернативою звичної вівсянці. Будьте впевнені, таке печиво з величезним задоволенням наминати не тільки малюки, а й дорослі. Розсипчасте, сите і дуже смачне печиво зарядить вас енергією на цілий день і додасть гарного настрою.

Для приготування вівсяного печива з толокном, насінням і сухофруктами вам будуть потрібні наступні інгредієнти:

Вівсяні пластівці – 1 стакан.
Вівсяне толокно – 2 столових ложки.
Кефір – 50 мл
Куряче яйце – 1 штука.
Рослинне масло – 2 столових ложки.
Сухофрукти (родзинки, журавлина) – 50 грам.
Насіння соняшнику – 2 столових ложки.
Ванільний цукор – 1 пакетик.

Процес приготування вівсяного печива:

Готуємо всі інгредієнти і приступаємо до приготування вівсяних печива. У мисці з’єднуємо всі вищевказані інгредієнти.

Ретельно перемішуємо до отримання дуже густої однорідної маси. Перемішуйте дуже добре, щоб не було грудочок.

Вологими руками катаємо кульки. Готуємо деко для випічки і застеляємо його пергаментним папером. Отримані кульки викладаємо на деко.

Злегка приплющиваем кульки кінчиками пальців, надаючи їм округлу форму.

Квітень 25th, 2016 by

Варто почитати: