Відбивні з м’яса з ананасом рецепт з фото

М’ясо – продукт універсальний і тому любимо багатьма господинями в плані приготування різноманітних страв. Його запікають цілим шматком з пряними травами або нарізають шматочками і готують разом з овочами, м’ясо маринують для шашлику, тушкують в глиняних горщиках.

Дуже смачним виходить отбивное м’ясо, запечене з ананасами, воно не тільки урізноманітнює щоденний раціон, але і відмінно підійде для частування на свято. Блюдо примітно ще і тим, що готується швидко і без труднощів.

Що потрібно, щоб приготувати відбивні з м’яса з ананасом:

Склад:

Шматок м’яса вагою в півкіло;

Ананаси кільцями, консервовані – 1 середня банку;

Курячі яйця – 1-2 шт.;

Сир – 120 г, краще твердих сортів;

Спеції – сіль, пряні трави і перець.

Як приготувати відбивні з м’яса з ананасом:

Рецепт приготування:

М’ясо нарізати на пластини і кожну трохи відбити.

Так як відбивна буде готуватися в клярі, то її потрібно відразу присипати спеціями, в інших випадках солити потрібно тоді, коли при смаженні на відбивною утворюється скориночка.

Яйця трохи збити, при цьому можна додати яких-небудь пряних трав.

Кожну відбивну вмочати в яєчну суміш

і смажити в олії до готовності з двох сторін. Після перевертання, при обсмажуванні другої сторони, сковороду накривати кришкою.

Обсмажене м’ясо перекласти на деко, на кожен шматок покласти кільця ананаса або його половинку, якщо відбивна маленького розміру.

Сир натерти на тертці з боку великих отворів і засипати їм все м’ясо з ананасами.

Прогріти в духовці до танення сиру і відразу ж відбивну з ананасами подати на стіл.

до Речі, якщо ви вже готували подібне блюдо, то можна рецепт трохи змінити. Замість ананаса використовуйте пластинки свіжого ківі – страва вийде дивним на смак, так як своєрідна кислинка фрукта внесе в нього нові нотки.

Результат:

Квітень 15th, 2016 by

Варто почитати: