Відбивні з курячого філе рецепт з фото

Як приготувати відбивні з курячого філе рецепт приготування . Всі знають, що м’ясо птиці є дієтичним продуктом і тим, хто стежить за фігурою, такі страви будуть просто знахідкою.

У курячому м’ясі міститься мала кількість жиру, вона багата на залізо, фтор, магній, а також іншими корисними елементами. До того ж в цьому м’ясі практично не міститься холестирина, надлишок якого викликає розвиток атеросклерозу.

Говорити про корисність страв з курятини можна нескінченно довго. Але не слід забувати і про те, якими чудовими смаковими якостями володіють ці страви. До того ж вживання цих страв дозволяє дотримуватися правильного харчування і вести здоровий спосіб життя. Правильне харчування означає збалансоване, а значить в ньому має міститися і білки, і жири, і вуглеводи. А куряче м’ясо є найбагатшим джерелом білка. Жива ж частка жирів у курячому м’ясі серед усіх сортів м’яса мізерно мала, а по своїй корисності курка поступається лише рибі.

Страви з курки в тому числі і курячі відбивні дуже легкі ,смачні і корисні. Їсти їх можна хоч кожен день без жодного шкоди для організму. Можна готувати салати з курячим м’ясом, гарячі закуски і бульйони. Але сьогодні хочеться поговорити про приготування відбивних з курячого філе.

Для приготування відбивних з курячого філе нам буде потрібно:

Склад:

куряче м’ясо (філе);

яйця;

борошно;

трохи молока для приготування кляра;

сіль і перець. За бажанням при приготуванні відбивних з курячого філе можна використовувати такі спеції, як куркума, мускатний горіх, мелений імбир та інше. Все залежить від ваших смакових пристрастей.

Як приготувати відбивні з курячого філе:

Рецепт приготування:

Куряче філе потрібно добре вимити, обсушити за допомогою паперового рушника і нарізати на порційні шматки. Нарізати куряче філе можна поперечними шматками або різати вздовж.

Потім кожен шматок потрібно трохи відбити, посолити і поперчити за смаком. На даному етапі можна також використовувати ваші улюблені спеції (куркума, імбир, мускатний горіх. Кмин та інше).

Поки м’ясо «відпочиває», займемося приготуванням кляру , для відбивних з курячого філе . У глибоку миску розбиваємо яйця і збиваємо їх трохи виделкою.

Додаємо трохи молока і знову збиваємо виделкою.

Потім насипаємо борошно і знову перемішуємо. Має вийти тісто по консистенції схоже на тісто для оладок. Можна використовувати для збивання блендер або міксер.

Всі відбивні поміщаємо в кляр.

Добре опускаємо їх у тесті.

І смажимо на сковороді в невеликій кількості рослинного масла на сильному вогні спочатку з однієї ,а потім з іншого боку.

Готові відбивні викладаємо на тарілку на серветку, щоб видалити залишки масла.

Результат:

Квітень 29th, 2016 by

Варто почитати: