Що може бути прекрасніше в весняний день пообідати легким супчиком! Жодних борщів – давайте розвантажимо свій організм від важкуватою їжі. Сьогодні вашій увазі ми надаємо самий простий і самий звичайний рецепт легкого весняного супчика.
Не дивлячись на його «легкість» ваш організм залишиться ситим, але в той же час не згадає про «тяжкості» обіду.
Отже, готувати цей супчик ми будемо з допомогою чудо техніки мультиварки від фірми Philips. Вона допоможе нам скоротити час приготування цієї страви, тим самим, заощадивши час для себе. Ну що ж почнемо?
Склад:
Бульйон курячий,
Картоплю,
Моркву,
Макарони,
Цибулю,
Солодкий перець,
Спеції.
Рецепт приготування:
Як завжди починаємо готувати страву, звичайно ж, з миття інгредієнтів. Чистимо добряче картоплю, моркву. Очищаємо від шкірки.
Тепер підготуємо до готування їжі ємність для мультиварки. Наллємо в неї 2 ст. л. рослинного масла. Встановимо з допомогою кнопки «меню» режим «смажити». Час приготування-15 хвилин. Стартуємо.
Тим часом, поки ємність нагрівається, нарізаємо моркву скибочками, а цибулю дрібно. І відправляємо все це в ємність для смаження. Смажимо, помішуючи дерев’яною або силіконової лопаткою. Будьте обережні – не подряпайте поверхню чана мультиварки.
Поки обсмажується моркву і цибулю нарізаємо тонкими скибочками картопля.
Морква і цибуля вже готові? Тоді сміливо, відправляємо туди ж картоплю.
Обсмажимо всі разом з картоплею близько 5 хвилин. Як тільки ви почули запах смаженої картоплі – час діяти далі!
Додамо в ємність солодкий перець і спеції.
Одразу ж заллємо туди заздалегідь зварений бульйон. Якщо ви варили його на м’ясному шматку, те м’ясо, яке зварилося, додайте дрібно нарізане в суп.
З допомогою кнопки «меню» встановимо режим «гасіння». Час приготування-40 хвилин. Закриваємо кришку мультиварки і вирушаємо по своїх справах. Ви повністю вільні. За 5 хвилин до готовності супу відкриємо кришку і кинемо чисто символічно щіпку макаронів. Закриємо знову кришку і чекаємо закінчення гасіння.
Суп готовий! Легкий і ароматний суп порадує вас за обіднім столом!
Результат: