Ватрушки з сиром дуже смачний рецепт приготування

Невід’ємною частиною дитинства є смачні ватрушки. Напевно, кожна дитина в дитячому саду або школі наминав це ласощі. Домашні ватрушки не менш гарні та нагадують про тих давніх і приємних часи.

Що потрібно для приготування:

Склад:

Дріжджове або пиріжкове тісто – не менше 600гр;

Сир – 200гр;
Цукор ? приблизно 3ст. ложки (на свій смак);
Ванілін – щіпка;
Рослинне масло ? щоб змастити посуд.

Рецепт приготування:

Для початку потрібно приготувати начинку з сиру. Для цього сир пропускаємо через м’ясорубку. Додаємо цукор, жовток і ванілін. Якщо начинка густуватий, то можна розбити ще один жовток. Якщо ж занадто рідка, тоді додайте борошно або крохмаль.

Далі робимо самі ватрушки. Поділяємо тісто на рівні частини і катаємо з них кульки. При прилипання тіста, змажте руки і обробну дошку рослинним маслом. Скручений кулька трохи приплюснути і склянкою зробити поглиблення в цьому місці. Дно у склянки також змастити олією. Покласти в ватрушку приготовлену раніше сирну начинку. Деко також обмазати маслом і викласти в нього наші ватрушки.

Засунути їх в розігріту до 100С духовку на 15 хвилин. Коли тісто підніметься, збільшити температуру в 2 рази і випікати ще деякий час, поки не з’явиться рум’яна кірочка. Ласощі готово!

Результат:

Квітень 24th, 2016 by

Варто почитати: