Угорська рулет з начинкою

Подайте цей угорський рулет з начинкою на закуску. Страва – чудове. Соковитість і особливий смак рулету підкорить всіх, хто його спробує. Ця закуска варта уваги. Готове блюдо красиво виглядає на столі. Підійде для фуршетного застілля.

Готується рулет просто і швидко. Час запікання – всього 25 хвилин, а на підготовку необхідних інгредієнтів вам буде потрібно не більше 15 хвилин. Якщо ви любите, щоб рулет був сильно запечений і мав засмаглу верхівку, слід за 5 хвилин до закінчення приготування розкрити фольгу і далі запікати в відкритому вигляді в духовці з виставленим режимом верхнього підігріву. Однак слід стежити за стравою, щоб воно не пересушилось в духовці і не підгоріло.

Окремо слід сказати про начинку. В даному випадку вона приготовлена із зелені та яєць. При бажанні можна додати в неї варені і подрібнені лісові гриби, овочі, твердий сир.


Необхідні інгредієнти:

м’ясо: телятина (150 грам),
свинина (450 грам),

куряче яйце (3 штуки),
лук ріпчаста (1 штука),
чорний мелений перець і сіль (за смаком),
петрушка (20 грам),
щавель (50 грам).

Угорська рулет з начинкою, приготування:

Крок 1.
Приготувати фарш, змішавши в пропорції 1:3 телятину і свинину. Додати у фарш, подрібнений за допомогою м’ясорубки цибулю. Поперчити і посолити фарш. Додати яйце і перемішати.
Готуємо фарш.
Крок 2.
Приготувати начинку. Для цього необхідно відварити круто яйця. Потерти їх на дрібній тертці. Зелень петрушки і щавель подрібнити за допомогою блендера. Змішати яйця з зеленню. Викласти фарш на фольгу. Зробити у ньому невелике поглиблення. За формою фарш повинен нагадувати «човник». Викласти в «човник» начинку.
Викладаємо начинку.
Крок 3.
Акуратно закрити начинку фаршем. Закрити фольгу так, щоб всередину не потрапляло повітря, і відправити в духовку запікатися при температурі 160 градусів на 25 хвилин.
Закриваємо начинку фаршем.
Крок 4.
Готовий рулет вийняти з фольги і порізати порційно.

Крок 5.
Угорський рулет готовий.

Вересень 30th, 2015 by

Варто почитати: