Цвітна капуста по-корейськи

Корейська кухня – на любителя. Її страви дуже гострі. Однак мариновані по-корейськи овочі користуються популярністю у гурманів. Дуже смачна виходить цвітна капуста по-корейськи. Приготувати його в домашніх умовах простіше простого. Необхідні інгредієнти, якщо не знайдуться в коморі, без праці можна придбати в будь-якому супермаркеті. А на приготування страви потрібно декілька хвилин. Але смак готового блюда підкорить всіх, хто спробує. Цвітна капуста по-корейськи не тільки стане однією з найбільш улюблених закусок, але і прикрасить ваш стіл.

Цвітна капуста по-корейськи.

Необхідні інгредієнти:
кольорова капуста (500 грам),
ріпчасту цибулю (2-3 штуки),
збірні спеції для корейських салатів (3 ч. ложки без верху),
свіжі листочки базиліка (кілька гілочок),
сіль для варіння капусти (за смаком)

Приготування кольорової капусти по-корейськи:

1. Цвітну капусту спочатку необхідно помити, після від’єднати суцвіття один від одного і опустити їх в киплячу підсолену воду. Важливо капусту опускати саме в киплячу воду. Варити не більше 2 хвилин на середньому вогні.

Кольорову капусту опускаємо в киплячу воду.

2. Далі слід приготувати заправку для капусти. На сковорідку влити рослинне масло, добре його розігріти. В олію покласти ріпчасту цибулю, порізану півкільцями. Підсмажити, безперервно помішуючи, 2 хвилини. Після додати до цибулі збірні спеції для корейських салатів і, постійно перемішуючи, продовжити готування ще 1 хвилину. В кінці посипати дрібно порізаним свіжим базиліком.

Готуємо заправку.

3. З’єднати капусту з заправкою і швидко перемішати. Після залишити блюдо дійти.

Змішати заправку з капустою.

4. До столу цвітну капусту по-корейськи можна подавати через 5 хвилин після остаточного приготування.

Цвітна капуста по-корейськи.

Жовтень 1st, 2015 by

Варто почитати: