Торт Для улюблених рецепт з фото

Пропонуємо вам приготувати дуже смачні торт для коханих за типом зебри. Якщо ви використовуєте цей рецепт, вийде дуже смачний і гарний торт, який обов’язково захочеться спробувати.

Що потрібно, щоб приготувати торт для коханих:

Склад:

Молочний продукт «Варенець» – 1 упаковка (500 мл, нам необхідно 400мл);

Яйця – 2 штуки;

Маргарин (бажано вершковий для випічки) – 150 грам;

Цукор – 1 склянка;

Борошно – 1.5 – 2 склянки;

Згущене молоко (не варене) – 4 – 5 столових ложок;

Розпушувач – 1 чайна ложка з гіркою;

Какао-порошок – 3 столових ложки;

Масло рослинне – 2 столових ложки;

Цукерки шоколадні (або просто плитка улюбленого шоколаду) – 3 штучки;

Мак для посипання – 2 чайної ложки.

Як приготувати торт для коханих:

Рецепт приготування:

Яйця збиваємо з цукром.

Додаємо «Варенець», але не весь, а лише 350 – 400 мл. Ретельно розмішуємо.

розтоплюємо Маргарин. Додаємо його до тесту. Туди ж висипаємо 1 чайну ложку з гіркою розпушувача, 2 столових ложки рослинного масла, заважаємо віночком до отримання однорідної маси.

Тепер, невеликими порціями додаємо борошно. Знову все ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок. Якщо тісто у Вас вийшло дуже густим, то обов’язково розбавте його, або рослинним маслом, або залишками маргарину. Тісто не повинно бути дуже густим.

Тепер поділяємо тісто на дві рівні частини. В одну з них додаємо три столові ложки какао-порошку. Перемішуємо.

Ну, ось і підійшов наш творчий процес, в приготуванні цього торта. Застеляємо сковорідку фольгою або папером для випічки. І починаємо творити шедевр з тіста. Тут, як кажуть, все залежить від вашої фантазії. Можна виливати тісто різними способами, наприклад: просто спочатку вилити одну світлу частину, а поверх темну. Можна таким же чином зробити чергування декількох шарів, тоді у нашого тортика вийде забарвлення зебри. Але я вирішила зробити тортик вигляді квіточки (хоча б зсередини). Для цього беремо десертну ложку темного тіста (шоколадного), виливаємо в середину сковороди. Зверху додаємо десертну ложку світлого тіста і так далі.

Таким же чином створюємо пелюсточки нашій квітці. Впевнена Ваші діти будуть в захваті від такого заняття. Отже, коли тісто скінчиться, і Ваш кулінарний шедевр буде готовий, ставимо його в духовку і випікаємо протягом 40 хвилин при температурі 160 градусів, до повної готовності.

Коли тортик спечеться, дістаємо з духовки. Остуджуємо його, обмазуємо зверху згущеним молоком.

Зверху натираємо шоколадними цукерками (раджу попередньо покласти їх у морозилку, щоб краще терлися і не прилипали до рук). Посипаємо маком.

Розрізаємо тортик на шматочки і подаємо до столу в красивих тарілках.

Результат:

Травень 1st, 2016 by

Варто почитати: