Торт “Білосніжка”

Торт «Білосніжка» готується з вельми доступних продуктів і без особливих вишукувань. Але смак виходить просто відмінний! Ніжний, вершковий, зовсім не нудотний. Торт готується з заварного тіста, а його головна особливість – відсутність у списку інгредієнтів цукрового піску.

Торт Білосніжка.

Отже, нам знадобиться:
– літр сметани;
– банку густого згущеного молока;
– пачка маргарину;
– 2 – 3 склянки борошна;
– шість яєць.

Інгредієнти для торта

Починаємо приготування торта “Білосніжка”:
– спочатку необхідно підготувати для крему сметану. Так як сметана з магазину рідка, необхідно її від цієї зайвої рідини позбавити. Для цього сформувати з ситцю або марлі мішечок і покласти його в банку. Залити сметану в мішечок і закріпити його гумкою так, щоб він не доходив до дна банки. Залишити години на два, вся вода піде, сметана стане дуже густий;
Робимо сметану густий.

– тепер приступаємо до приготування заварного тіста. Викласти в каструлю маргарин і поставити на вогонь;
Ставимо каструлю на вогонь.

– коли маргарин розтане, не знімаючи з плити, додати поступово борошно. При цьому не припиняючи заважати;
маргарин додаємо борошно.

– після зняти з плити і відразу ж почати додавати яйця по одному. Після додавання кожного добре розмішувати тісто;

– далі потрібно кулінарний рукав, якщо його немає, то можна використовувати пакет від молочної продукції. Один бік пакета обрізати (у неї будемо закладати тісто), а в протилежному кутку зробити невеликий отвір (з нього тісто буде видавлюватися на деко);

– з кулінарного рукава видавлювати тісто на деко паличками довжиною сантиметрів п’ять;
З тіста нам потрібно зробити ось такі палички.

– поле наповнення деко, поставити його в духовку хвилин на 15 – 20, поки палички не підрум’яняться;
Ставимо палички в духовку.

– тим часом приготувати крем, просто змішавши підготовлену сметану і згущене молоко. Змішувати добре, краще міксером;
Готуємо крем для торта

– дістати готові палички з духовки, якщо тісто залишилося, то завантажити другу партію;

– починаємо формування торта. Викласти на блюдо шар паличок, рясно полити його кремом;

– далі укласти другий шар і знову змастити кремом. І так поки не скінчаться палички.
Укладаємо другий шар і так далі.

Торт

Торт «Білосніжка» готовий! Краще готувати його на ніч, щоб до моменту подачі на стіл він просочився. Торт виходить красивим, так що додаткові прикраси йому не потрібні, якщо тільки посипати тертим шоколадом або печивом.

Вересень 30th, 2015 by

Варто почитати: