Тетеря томатна

Тетеря – це старовинне російське блюдо, яке готується дуже швидко з використанням доступних і недорогих продуктів. Відсутність в цьому блюді м’яса робить його привабливим для вегетаріанців. Основними компонентами в тюрях є хліб і олію. Овочі, пряні трави або овочеві соки – це додаткові компоненти, які прекрасно поєднуються і компонуються в цьому незаслужено забутому суп-пюре.

Що потрібно, щоб приготувати томатну саламаху:

Склад:

– зелень кропу і петрушки – 1 пучок;

– пір’я цибулі – 1 пучок;

– томатний сік – 500 мл;

– масло соняшнику нерафінована – 50 гр.;

– хліб сірий – 4 – 5 скибочок;

– сіль, чорний мелений перець – за смаком.

Як приготувати томатну саламаху:

Рецепт приготування:

Зелень петрушки, кропу і зелений лук дрібно порубати і висипати в глибоку посуд. Посолити, поперчити і перемішати. Дати трохи постояти, щоб сіль розчинилася в утворився соку.

Потім потроху лити отмерянную порцію соняшникової олії і перемішати всі інгредієнти. Бажано використовувати сыродавленное рослинна олія першого віджиму. Його аромат додасть готовому страві насичений смак.

Після додати томатний сік і також перемішати. Можна використовувати свіжі помідори, попередньо видаливши шкірку і подрібнивши їх блендером.

Хліб порізати на однакові кубики невеликого розміру. Можна використовувати попередньо висушені сухарики. Це додасть страві пікантності.

Квітень 29th, 2016 by

Варто почитати: