Тарталетки з салатом і червоною рибою

Квіти на святковому столі завжди доречні. А якщо у вигляді квітів оформлене яке-небудь блюдо, то гурманам воно доставить подвійне задоволення. Не випадково, квітами з солодощів і крему прикрашають торти, квіти з овочів прикрашають салати. Сьогодні я приготую трояндочку з червоної риби. Нам знадобиться слабосолене філе будь-якої риби сімейства лососевих: горбуші, сьомги, форелі. Краще всього купити готову нарізку, так як нам потрібні будуть тонкі шматочки. Червона риба дуже ніжна, шматочки легко рвуться і пошкоджуються, і ножем не завжди вийде нарізати рівно і красиво. Тарталетки можна купити готові, зараз в будь-якому супермаркеті можна знайти безліч пропозицій на будь-який смак.

Тарталетки з салатом і червоною рибою.

Інгредієнти для 6 тарталеток:
1 картоплина,
120 г слабосоленої горбуші,
2 яйця,
5 шт. крабових паличок,
половина пачки майонезу,
зелень.

Інгредієнти для тарталеток.

Приготування тарталеток:

Спочатку приготуємо начинку для тарталеток.
Відваримо одну картоплю, почистимо її і дрібно наріжемо.
Дрібно накрошим яйця, крабові палички і солодкий ялтинський цибулю.

Готуємо інгредієнти для начинки тарталеток.

Перемішаємо, додамо трохи солі, перцю, заправимо начинку майонезом.

Заправимо майонезом, поперчити, посолити і перемішати.

Цією масою наповнимо тарталетки без гірки.

Беремо порожню порожню основу для тарталеток.

Наповнимо салатною начинкою наші тарталетки.

Тепер займемося рибою.
Для однієї трояндочки нам знадобляться два шматочки лосося.
Спочатку скрутимо рулетиком менший шматочок.

Скручуємо невеликий шматочок червоної риби.

Навколо нього обернем більший шматочок, розправимо його краю, надаючи форму пелюсток квітки.

Навколо маленького обертаємо великий шматок червоної риби.

Всередину можна помістити кілька зелених паличок петрушки або який-небудь іншої зелені.

Всередину тарталеток поміщаємо зеленушку.

Тарталетки з салатом і червоною рибою

Трояндочки викладаємо на тарталетку, прикрашаємо зеленню.

Тарталетки з начинкою з салату і червоної риби.

Вересень 30th, 2015 by

Варто почитати: