Тарталетки з рибою рецепт з фото

Начинок для тарталеток безліч, але так як я просто обожнюю жирну малосольну оселедчик, а до неї відварну молоду картоплю, та з сильним цибулькою. Хочу звернути вашу увагу на начинку з оселедця, враховуючи те, що оселедець не тільки смачна, вона ще й корисна. Оселедець містить велику кількість омега-3 жирні кислоти, які позитивно впливають на організм людини, а зокрема на серцево-судинну систему. Оселедець, як і всі морські продукти багата вмістом йоду, фосфору і вітаміну Д, необхідного для росту організму і накопичення життєвої енергії. У ній міститься велика кількість мікроелементів і амінокислот. Багато ще можна говорити про корисні властивості оселедця, але пора приступити безпосередньо до опису.

Що потрібно, щоб приготувати тарталетки з рибою:

Склад:

Оселедець слабосолона – 1 шт;

Сир вершковий плавлений – 200 гр;

Тарталетки;

Яйце столове – 3 шт;

Майонез;

Зелень кропу або петрушки.

Як приготувати тарталетки з рибою:

Рецепт приготування:

Оселедець очистити від шкірки, видалити хребет і великі кісточки, можна використовувати готове філе оселедця в пресервах. Звичайно ж готове філе значно полегшує і спрощує процес приготування. Вирішувати вам оселедець обробити самим чи скористатися готовим продуктом. Необхідно залишити декілька шматочків оселедця для прикраси за кількістю тарталеток. Пропустити через м’ясорубку або подрібнити за допомогою блендера.

Яйця круто відварити і натерти на дрібній тертці.

Змішати отриманий оселедцевий фарш з тертим яйцем, плавленим сиром і майонезом, перемішати до утворення однорідної маси.

Готовим фаршем начинити тарталетки і прикрасити зверху шматочком оселедчика, скибочкою лимона і гілочкою петрушки або кропу. Тарталетки краще готувати за 1-2 години перед подачею на стіл, тому що вони просочуються оселедцевою масою і стають дуже ламкими і вологими.

Відмінна закуска до святкового столу.

Результат:

Травень 7th, 2016 by

Варто почитати: