Сирно-яблучні пампушки

Пончики з сиру з яблучною начинкою

Страви з сиру не тільки шалено смачні завдяки його ніжній структурі, але й безперечно корисні! Всім давно відомо, що основне джерело кальцію, так необхідного для нормального росту та розвитку кісткової тканини, – це молочні продукти, особливо сир. Скільки існує різних рецептів з цим диво-продуктом! Запіканки, ліниві вареники, сирники… А чи пробували ви готувати сирні пончики? Ні? Тоді негайно йдемо виправляти цю справу.

Сирно-яблучні пампушки дуже смачні, з хрусткою скоринкою і кислинкою! Неодмінно почастуєте домашніх цим десертом.

Склад:

  1. Пачка сиру -200 г;
  2. 1 велике куряче яйце;
  3. 50 г цукру;
  4. Близько 3 ст. л. борошна;
  5. 5 г розпушувача або 1ч.л.;
  6. Щіпка солі;
  7. 2 середніх яблука + 1 ст. л. цукру;
  8. Близько 200 мл рослинного масла для смаження;
  9. Цукрова пудра.

Рецепт приготування:

Першим ділом готуємо начинку. Яблука добре моєму.

Зрізаємо шкірку і натираємо на дрібній тертці. Додаємо цукор і перемішуємо.

розбиваємо Яйце в чашу блендера, всипаємо цукор.

Збиваємо до збільшення маси в два рази.

Тепер обережно вливаємо яєчну масу в сир.

Перемішуємо, намагаючись не збити яєчну суміш.

Додаємо сіль, борошно і розпушувач.

Замішуємо тісто.

Откалываем столовою ложкою шматочок тіста, формуємо з нього корж і викладаємо зверху половинку чайної ложки яблучної начинки.

Добре защипуємо краю, якщо потрібно, потім в борошно. Робимо пончики з усього тесту.

нержавіючої каструлі або казанку доводимо до кипіння масло. Бажано брати щось з маленьким діаметром дна, інакше навіть стакан рослинного масла у вас розтечеться по всій каструлі. Пончики повинні покриватися маслом майже повністю під час смаження.

Кладемо пончики в олію і обсмажуємо на повільному вогні до появи рум’яної скоринки.

Готові пончики складаємо в окрему посудину, щоб вони випустили зайве масло і охололи.

Результат:

Травень 7th, 2016 by

Варто почитати: