Сирне печиво рецепт з покроковими фото

Сирне печиво виручить вас, якщо ваші домашні не люблять їсти сир, воно виходить смачним і корисним.

Якщо у вас в родині не сильно люблять вживати сир в сирому вигляді, де він чітко відчувається, то цей рецепт сирного печива, те, що потрібно. Пропоную зробити солодку випічку з сиром, а саме печиво. Сир в таких цукрових печене взагалі не відчувається. На смак випічка виходить ніжною всередині і злегка хрусткою зовні. До речі, це також відмінний спосіб утилізувати той сир, який вже пролежав у вас в холодильнику вже близько тижня.
Готується сирне печиво швидко, тому вам не потрібно буде сильно заморочуватися над ним. Щоб процес пройшов швидше і веселіше, кличте своїх малюків, вони вам допоможуть. Отже, сирне печиво, рецепт з фото.
Час підготовки: 20 хвилин.
Час випічки 20-30 хвилин.
Кількість порцій: 2-3 порції.

Склад:

  • сир будь-якої жирності 100 г;
  • мед 1,5 ч. л.;
  • білий цукор 1,5 + 5 ст. л. для присипки;
  • яйце 1 шт.;
  • маргарин-60 г;
  • розпушувач 0,5 ст. л.;
  • сіль щіпка;
  • ванільний цукор 15 г;
  • пшеничне борошно 1-1,2 склянки.

Приготування:

Готуємо покроково сирне печиво. На водяній бані або в мікрохвильовій печі розтопити маргарин і мед. З’єднайте його в мисці з яйцем і білим цукром (1,5 ст. л).

Збийте вінчиком ретельно, додаючи поступово в миску сир будь-якої жирності.

Всипте в тісто дрібку солі, ванільний цукор і розпушувач, продовжуйте перемішувати віночком або вилкою.

Тепер частинами додавайте борошно, замішують тісто.У вас вийде досить пластичне і м’яке тісто.

На робочу поверхню посипте борошна, духовку вмикайте нагріватися на 185 градусів.
Розкочуйте тест, не дуже тонко. За допомогою склянки або чарки зробіть однакові коржі з розкачаного шару тесту.

Залишився білий цукор насипте на стіл гіркою. Обваляйте кожну корж в цукрі з двох сторін. Потім складіть її навпіл, і ще раз, щоб у вас вийшов свого роду квітка-пелюстка.

Складайте заготовки сирного печива на деко, дотримуючись невелику відстань один від одного.

Запікаються сирні печива (фото) 20-25 хвилин до золотистої скоринки. Трохи остудіть і подавайте печива до столу теплими. Така смачна випічка з гарячим чаєм чи компотом.

Страва “Сирне печиво” готувала Эльби.

Квітень 25th, 2016 by

Варто почитати: