Свинячі відбивні

Здорова їжа – запорука здоров’я людини. Але як іноді хочеться побалувати себе соковитим шматком смачного і апетитного скибочки свинини. Якщо приготувати свинину правильно, то навіть таке жирне м’ясо, як свинина, можна зробити дієтичним і смачним. Для цього, перед тим, як почати відбивати нарізані стейки, поміщаємо стейки в миску з нарізаною цибулею, утрамбовуємо його і ставимо під прес мінімум на 2 години.

Але повернемося до приготування відбивних.

Склад:

– свиняча лопатка;

– яйця;

– молоко;

-сіль, перець, борошно;

– цибуля ріпчаста.

Рецепт приготування:

М’ясо нарізаємо на стейки поперек волокон, щоб під час смаження стейки не стиснулися в грудку.

Тепер треба той етап, на якому потрібна замаринувати м’ясо в луці. Цибулю можна нарізати як півкільцями або кубиками.

Далі готуємо кляр для відбивних. Курячі яйця збиваємо і додаємо до них трохи молока і борошна. Замішуємо тісто до однорідності, консистенція повинна вийде як на рідкі оладки.

Промаринованное м’ясо відбиваємо кухарским сокиркою з двох сторін. Товщина стейків повинна бути приблизно по 5 міліметрів. Однак важливо стежити за тим, щоб стейки не прорвалися.

Відбите м’ясо обмакиеваем в клярі.

В невеликій кількості олії на розпеченій сковорідці смажимо відбивні в обох сторін по 2 хвилини.

Відбивні подаємо з овочевим гарніром і зеленню. Однак, від картопляного гарніру слід категорично відмовитися, оскільки поєднання цих продуктів даємо величезна кількість калорій і може привести до зайвої ваги.

Результат:

Квітень 17th, 2016 by

Варто почитати: