Святкова закуска з яєць на швидку руку

Сьогодні ми хочемо запропонувати вам рецепт дуже смачної і швидкої святкової закуски з яєць на швидку руку. Не потрібно витрачати багато часу на приготування цієї закуски, так і продукти, що використовуються для її приготування досить бюджетні, по кишені кожному. На приготування закуски з яєць на швидку руку піде приблизно 15 хвилин, але, поки будуть варитися яйця, підготуємо для них начинку.

Що потрібно, щоб приготувати святкову закуску з яєць:

Склад:

5 яєць;

50 грам крабового мяса;

6 столових ложок консервованої кукурудзи;

2 зубчики часнику;

Пару столових ложок жирного майонезу;

Дрібна сіль;

Мелений чорний перець або суміш перців.

Як приготувати святкову закуску з яєць рецепт з фото:

Рецепт приготування:

В першу чергу ставимо варити яйця. Як тільки закипає вода, засікаємо десять хвилин. Починаємо приготування начинки для святкової закуски з яєць. Відкриваємо банку консервованої кукурудзи і зливаємо з неї розсіл. Викладаємо кукурудзу в невелику тарілочку. Приступаємо до підготовки часнику. Очистимо зубчики від лушпиння і натираємо на дрібній тертці, або пропускаємо через прес. Часнику можете зробити більше, якщо любите погостріше. Часник видавлюємо відразу до кукурудзі.

Якщо ви купили не охолоджене, а заморожене крабове м’ясо – розморозьте його заздалегідь при кімнатній температурі. Натираємо крабове м’ясо на крупній тертці.

Додаємо за смаком сіль, перець, заправляємо майонезом, щоб маса стала пластичною і зручною для наповнення яєць. Добре перемішуємо.

Коли яйця будуть готові, ставимо каструлю під струмінь холодної води і охолодити їх. Охолоджені під холодною водою яйця легше чиститься, так і такий метод дозволяє нам зберегти час. Чистимо від шкаралупи яйця і розрізаємо вздовж на дві половинки. У цієї святкової закуски з яєць, жовтки нам не знадобляться. Їх потрібно акуратно вийняти і прибрати.

Квітень 27th, 2016 by

Варто почитати: