Суп з фрикадельками, картоплею і рисом

На сніданок ви вже приготували своїм домочадцям смачний омлет, як швидко час іде і треба б подумати, що ж приготувати на обід і вечерю. Часто ми вибираємо страви швидкі в приготуванні з курячим або яловичим фаршем. Пропонуємо вам приготувати суп з фрикадельками, а ввечері на вечерю з того ж фаршу зробити котлети або тефтелі в духовці. Не доведеться ламати голову, чим порадувати своїх близьких.

Ну що ж почнемо готувати суп. Для фрикадельок ми візьмемо курячий фарш, який можна купити в будь-якому магазині. Бульйон вийде ароматним і наваристим, такий супчик будуть їсти із задоволенням і діти, і дорослі.

Суп з фрикадельками, картоплею і рисом.

Які продукти вам знадобляться для приготування супу з фрикадельками:
курячий фарш-пів кілограма;
одне куряче яйце;
молода картопля – пів кілограма;
ріпчаста цибуля – 2 штуки;
морква – дві штуки;
пропарений рис – сто грам;
олія для смаження, сіль, перчик чорний мелений, два лаврових листа, свіжа зелень приправа до курки.

Методи приготування:
Виставляємо на стіл заздалегідь посуд для приготування фрикадельок. Поміщаємо в неї фарш, додаємо одне куряче яйце, сіль, перець і починаємо заважати.

У фарш додаємо яйце, солимо і перчимо за смаком.

Добре перемішуємо.

Очищаємо від шкірки картоплю, нарізаємо його дрібними шматочками, промиваємо від крохмалю. Викладаємо в окрему миску.

Нарізаємо картоплю дрібними кубиками.

Моркву натираємо, цибулю подрібнюємо.

Лук і морква.

Далі обсмажуємо овочі на середньому вогні. Можна в це блюдо додати і один помідор, але це вже на ваш розсуд.

Смажимо овочі.

Ставимо каструлю з водою на плиту, чекаємо поки вона закипить, і викладаємо в гарячу воду наші фрикадельки. Покипіти суп має близько 5 хвилин, далі вогонь зменшуємо.

Спочатку варимо фрикадельки.

Ставимо на плиту іншу каструлю, перемішати в неї фрикадельки. Курячий бульйон від фрикадельок потрібно гарненько процідити і далі ставимо на вогонь, закладаємо картоплю і варимо наш супчик. Не забудьте викласти фрикадельки. Додаємо лавровий лист, сіль і мелений чорний перчик. Наш суп готуємо на середньому вогні.

Фрикадельки.

Промиваємо кілька разів рис під водою і викладаємо його в суп через десять хвилин.

Промиваємо рис і викладаємо його в суп.

Картоплю і рис готові, додаємо пасеровані овочі, додаємо нарізану петрушку изакрываем кришкою каструлю, вимикаємо плиту.

Додаємо смажені овочі в суп.

Суп готовий.

Ну, ось і готовий наш суп з фрикадельками, ласкаво просимо до столу. Компоненти, що входять до складу супу можна змінювати і доповнювати залежно від ваших смакових уподобань.

Жовтень 2nd, 2015 by

Варто почитати: