Суп-пюре з брокколі рецепт

Для того, щоб приготувати рецепт суп-пюре з брокколі, вам буде потрібно такий набір продуктів:

Склад:

Мигдаль – 30 грам;
Сіль – чайна ложка;

Брокколі – 400 грам;
Олію горіха волоського – 10 мл

Рецепт приготування:

Цей суп – дуже корисний, низькокалорійний, і, що радує, дуже швидкий у приготуванні.
Це так званий моно-суп, приготований з єдиного інгредієнта – брокколі. Інших овочів в супі просто немає. Саме брокколі з повним правом може назватися справжнім скарбом для вегетаріанців. У цьому сорті капусти просто величезна кількість мікроелементів і вітамінів. А що стосується білків, то брокколі може стояти на цій планці навіть з м’ясом. У цьому вигляді капусти міститься йод і залізо, мідь і кальцій, фосфор. Ще про брокколі кажуть, що саме ця капуста може встати на боротьбу з раковими клітинами. Тому не варто обділяти увагу рецепт супу-пюре з брокколі.

На першому етапі приготування ми обробляємо капусту. Робимо це таким чином – беремо 400 грам брокколі, обмиваємо під проточною водою, ділимо на досить дрібні суцвіття і опускаємо в каструльку, де вже щосили кипить трохи підсолена вода. Стебло капусти теж можна опустити в каструлю. Наше завдання – повністю покрити капусту водою і варити її в такому вигляді 5 хвилин.
На другому етапі займемося спеціями.
Візьміть сіль, а також улюблені прянощі, перетріть. Для цього супу просто ідеально підходять такі спеції, як горіх мускатний і зіру, рожевий і чорний перець, чебрець.

На третьому етапі приготування супу працюємо з мигдалем. Його треба залити окропом і відставити у бік. Після горіхи потрібно почистити. Деякі господині не чистять від шкірки горіхи, і правильно роблять – вона в собі містить речовини, які помітно підвищують імунітет. Після мигдаль потрібно відправити в блендер і перемолоти.
Далі в цю чашу від блендера поміщаємо і зварену капусту. Додайте трохи бульйону, і збийте пюре.
На п’ятому етапі приготування ми повинні розвинути суп по тарілках, в кожну миску налити по чайній ложці рослинного масла. Чудово до супу підходить масло волоського горіха.
Зверху суп посипаємо кунжутом, мигдалем, і подаємо до столу.

Результат:

Квітень 20th, 2016 by

Варто почитати: