Спагетті в сардельке

Зазвичай повсякденна їжа подається просто, без оригінальної сервірування та презентації. Лише на свята і з нагоди особливої дати господині вигадують різні ідеї щодо столу і того, як презентувати свої страви.

Та це не зовсім вірно. Будь-які страви повинні виглядати апетитно. Адже всі без винятку люди (навіть ті, хто зовсім не відносяться до гурманам і любителям смачно поїсти) оцінюють їжу за зовнішнім виглядом, а вже потім вирішують: знімати пробу або відмовитися від пропонованого страви.

Пропонована подача страви оригінальна, хоча для приготування використовуються самі звичайні продукти. Це спагетті і сарделька. Спагетті вибирайте з твердих сортів пшениці. Також під час варіння важливо, щоб вони не зварилися. Надати страві соковитості і не дозволити спагетті злипнутися допоможе вершкове масло. Поливайте страва тільки розтопленим на водяній бані олією.

Подавати спагетті в сардельке потрібно з кетчупом або томатним соусом.


Необхідні інгредієнти:

сардельки (3-4 штуки),
спагетті (250 грам),
сіль (за смаком),
вершкове масло (50 грам),
твердий сир (100 грам).

Спагетті в сардельке, приготування:

Крок 1.
Сардельки очистити від шкірки і розрізати навпіл.
Розрізаємо сардельку навпіл.
Крок 2.
Кожну половинку сардельки проткнути спагетті. Вставляти спагетті потрібно дуже акуратно, щоб не зламати їх.
Протикаємо половинку сардельки макаронами.
Крок 3.
Закип’ятіть воду. Посолити за смаком. У окріп поставити заготовку з сардельки зі спагеті. В міру набухання, макаронні вироби самі без сторонньої допомоги опустяться в каструлю.
Починаємо кип'ятити наші сардельки.
Крок 4.
Варити цю страву потрібно на середньому вогні і під закритою кришкою близько 7-10 хвилин.
Варимо 7-10 хвилин.
Крок 5.
Як тільки спагетті досить проварятся, необхідно їх вийняти за допомогою шумівки, дозволити стекти воді і полити розтопленим вершковим маслом.
виймаємо сардельки зі спагеті.
Крок 6.
Завершальний етап – викласти спагеті в сардельке на блюдо і щедро посипати твердим сиром, тертим на дрібній тертці.
Зверху посипаємо тертим сиром.
Крок 7.
Подавати можна з кетчупом або томатним соусом.

Вересень 30th, 2015 by

Варто почитати: