«Соус Каррі»

Пропонуємо вашій увазі соус Каррі, він прекрасно підійде до страв з курки. Східні приправи давно використовують російські жінки на своїй кухні і з кожним днем вони стають все більш популярними. Спеції Сходу володіють приємним ароматом і покращують смакові якості страв. Суха суміш каррі багатьом відрізняється від соусу Каррі.
Соус Каррі.

Ви навіть не знаєте, наскільки він корисний для нашого організму. Соус Каррі бореться з раковими захворюваннями, він стимулює вироблення шлункового соку, що сприяє покращенню травного процесу. У продажу на сьогоднішній день ми бачимо соуси, у складі яких безліч ароматизаторів, загусників і барвників, різних речовин хімічного складу. Домашній соус Каррі натуральний, від нього немає ніякої шкоди, тільки користь.

Приправа каррі виготовляється з кореня куркуми, яка багата ефірними маслами. Колір страви при приготуванні з даної спецією стає жовтим, це говорить про присутність в приправі натурального барвника, назва якому куркумін.

Заздалегідь посмажте курочку в духовці, а ми в свою чергу пояснимо, як в домашніх умовах приготувати соус. Ну що, почнемо?

Які продукти вам знадобляться для приготування соусу Каррі:
суха суміш приправи каррии стружка кокоса – по дві столові ложки;
масло вершкове – половина пачки;
дві цибулини ріпчастої цибулі;
два зубці очищеного часнику;
один гострий перчик;
два зелених яблука;
дві моркви;
підлогу літра бульйону з курки;
половина склянки води.

Приготування соусу Каррі:

1.Візьмемо сковороду. Додаємо в неї половину пачки вершкового масла і вмикаємо конфорку.

2. Поки масло топиться, займемося приготуванням кокосового молока. Розмішайте стружку кокоса з молоком і збийте даний склад в блендері.

3. В олії смажимо наші овочі: цибуля, морква, часник, перець і додаємо нарізане яблуко.

4. Далі в смажений овочі вливаємо молоко з кокосовою стружкою і всипаємо трохи приправи каррі. Солимо. Тушкуємо. Трохи пізніше виливаємо і курячий бульйон, час приготування тепер складе 40 хвилин.
Готуємо 40 хвилин.

5. Готовність соусу можна перевірити за його густотою, як він стане схожий на сметану, знімайте.
Знімайте з плити.

Приправте вашу курочку соусом «Карі» і насолоджуйтесь чудовим смаком.
Соус Каррі готовий.

Бажаємо вам приємного апетиту!

Жовтень 1st, 2015 by

Варто почитати: