Соус до овочів на грилі

Дуже часто досить складно підібрати вдалу комбінацію інгредієнтів для соусу, а особливо, якщо мова йде про соус до овочів на грилі. Соковиті всередині і хрусткі зовні овочі потребують соусі.


Пропонуємо вам ознайомитися з напрочуд простою, а разом з тим вдалим поєднанням інгредієнтів в одному соусі. За основу цієї суміші пропонуємо взяти трохи майонезу і кетчупу. Звичайно ж, якщо є можливість поміняти на кетчуп, самостійно приготований томатний соус, то ця комбінація додасть дивного смаку. Для приготування томатного соусу вам потрібно дрібно подрібнити цибулю, часник і зелень. Все це злегка потомилися на сковороді з вершковим маслом. Після цього додати в сковороду очищені томати, вірніше пюре. Після того як домашній соус готовий і вже охолов, можна починати готувати соус для овочів гриль.

Інгредієнти:

  • майонез – 4 ст. л.
  • кетчуп – 2 ст. л.
  • цибуля – 1 невелика цибулина
  • коньяк – 1 ч. л.
  • лимон – 1 ч. л.
  • перець чилі за смаком

Приготування:

Цибулю і перець чилі потрібно подрібнити. Додати до цих інгредієнтів не більше однієї чайної ложки коньяку і ретельно перемішати. Гостроту соусу ви зможете самі регулювати, додаючи потрібну кількість перцю. Лише після цього додайте майонез і кетчуп (або приготований соус). Кількість майонезу має бути в два рази більше, ніж кетчупу. Після цього скористайтеся кухонною технікою і ретельно збийте всі інгредієнти. Соус до овочів на грилі краще всього подавати охолодженим.

Так само рекомендуємо вам приготувати грибний соус до м’яса з печериць.

Квітень 20th, 2016 by

Варто почитати: