Соковита свиняча відбивна рецепт з фото

Сьогодні ми хочемо запропонувати вам чудовий рецепт соковитою свинячої відбивної. Для повноцінного фунционирования людському організму потрібно м’ясо.

Це джерело корисного білка, який потрібен для відновлення і будівництва клітин. Тому м’ясо повинно обов’язково бути в щоденному раціоні людини. У холодну пору року краще всього вживати жирні сорти м’яса. Вони швидко справляються з відчуттям голоду і допомагають нам відновлювати сили, витрачені на обігрів організму. Одним з таких сортів є свинина. В ній міститься багато вітамінів і мікроелементів. Свинину добре їсти людям, страждаючим серцево – судинними захворюваннями, тому що вона призводить рівень холестерину в крові в норму. Існує безліч варіантів приготування свинини. Це і всілякі супи на її основі, це і різні холодні закуски і, звичайно ж, другі гарячі страви. Рецепт приготування відбивною з свинини я і буду описувати нижче. У її приготуванні немає нічого складного, і будуть використовуватися звичайні продукти, а виходить в результаті дуже смачне соковите м’ясо.

Отже, для приготування соковитої відбивної з свинини нам знадобиться:

Склад:

1. 200 грам свинини;

2. 1 яйце;

3. 100 грам борошна;

4. сіль;

5. чорний мелений перець;

6. рослинна олія для смаження;

7. помідор для прикраси;

8. огірок для прикраси.

Покрокова інструкція з приготування соковитої свинини в духовці:

Рецепт приготування:

Перед тим як почати готувати свинину, її потрібно підготувати. Візьміть свинину, ретельно промийте і трохи обсушити рушником.

Викладіть обсушену свинину на обробну дошку і наріжте на порційні шматочки.

Тепер кожен шматочок нам потрібно буде гарненько відбити. Це зробить свинину більш соковитою. Відбивати її потрібно спеціальним молоточком з кожної сторони. Якщо такого молоточка у вас немає, то можна скористатися кухонним ножем.

Далі кожен шматок солимо, посипаємо меленим перцем і залишаємо на деякий час для просочення.

Борошно насипте в окрему тарілочку. Сирі яйця розбийте в глибоку посуд, посоліть і гарненько збийте вінчиком або виделкою. І після того, як м’ясо настоялося, починайте обвалювати кожен шматочок у борошні з усіх сторін.

А потім умочіть в яйце.

Візьміть сковороду, налийте в неї олію і поставте розігріватися на вогонь. Починайте викладати в сковороду наші відбивні, після того як вона добряче розжарилася.

Тепер вогонь потрібно зменшити і смажити відбивні до повної готовності. На кожну сторону йде приблизно десять – п’ятнадцять хвилин.

Результат:

Як приготувати відбивні зі свинини?

Хто ж не любить соковиті, ніжні відбивні зі свинини! Хочу поділитися з вами, дорогі наші читачі, рецептом відбивних зі свинини. Кожна господиня має свої секрети приготування відбивних зі свинини в духовці, я ж хочу розповісти, як цей процес відбувається у мене.

Як приготувати відбивні зі свинини? Таке ситне страву готую не дуже часто, так як часу, особливо, не вистачає. В основному на святкове застілля, де потрібна ситна і смачна їжа. Такі відбивні зі свинини, рецепт в духовці оцінять всі ваші гості. Додому вони голодними точно не підуть. Особливо, відбивні зі свинини користуються великим попитом за новорічним столом. Готувати їх нескладно, головне правильно вибрати м’ясо для відбивних їх свинини. Звертайте увагу на колір купується м’яса. Воно повинно бути свіже, світло-рожевого кольору. З мороженого м’яса не виходять соковиті і ніжні відбивні. Нарізати м’ясо для відбивної потрібно поперек волокон, товщиною не більше 1см. Відбивати м’ясо бажано через поліетиленовий пакет. М’ясо повинне бути сухе перед смаженням. Щоб затримати сік всередині відбивною, будемо використовувати панірування. Обсмажувати відбивні зі свинини, рецепт в духовці потрібно на добре розігрітій сковороді. Отже, приступимо до приготування за нашим рецептом відбивних з свинини, з фото вам буде готувати цю страву.

Будемо використовувати наступні продукти:

Склад:

свинина вирізка 300 грам,
сіль за смаком,
перець чорний мелений за смаком,
сухарі панірувальні 6 столових ложок,
борошно пшеничне 6 столових ложок,
яйце куряче 2 штуки,
олія для смаження.

Як приготувати відбивні зі свинини в паніровці:

Рецепт приготування:

Для початку підготуємо інгредієнти за рецептом відбивних зі свинини. Свинину добре промиємо під проточною водою, обсушим паперовим рушником. Підготовлену свинину нарізаємо пластинками до одного сантиметра, відбиваємо кухонним молоточком через поліетиленовий пакет, приправляємо сіллю і меленим чорним перцем.

Готуємо суміш, в якій будемо панірувати свинину. В одну ємність вбиваємо яйця, збиваємо виделкою. В наступну насипаємо борошно, в останню насипаємо сухарі . Відбите м’ясо паніруємо спочатку в яйці, потім у борошні, потім в яйці і в сухарях. Обсмажуємо близько 2-3 хвилин з кожного боку, в добре розігрітій сковороді на соняшниковій олії до золотистого кольору. Якщо за цей час, всередині, свинина не просмажилася, можливо, погано була розігріта сковорода, її можна довести до готовності в духовці, мікрохвильовій печі, або накрити сковороду кришкою і зменшити вогонь.

Відбивні зі свинини готові. Викладаємо на паперову серветку, щоб видалити зайвий жир і подаємо відразу ж до столу. Дуже смачно зі свіжими овочами, пряною зеленню і картопляним пюре.

Квітень 30th, 2016 by

Варто почитати: