Смажений перець

Солодкий перець, смажений з кабачками і цибулею, це цікаве блюдо, яке можна подавати з хлібом або з різними гарнірами. До того ж смажений перець може служити додатковою начинкою на піцу або пиріжки, наприклад.

Розглянемо докладніше, як приготувати смажений перець з цибулею і кабачками, а також список інгредієнтів.

Склад:

кабачок (свіжий, середнього розміру) – ? шт;

ріпчаста цибуля (великий, свіжий) – 1 шт.;

солодкий (болгарський) перець – 800-900 грам;

соняшникову олію (на ваш розсуд) – для смаження;

зелена цибуля (великий) – для прикраси;

сіль і спеції (будь-які) – за вашим смаком.

Рецепт приготування:

Для приготування цієї страви вам необхідно взяти будь солодкий перець. Він може бути будь-якої форми, розмірів і кольору. Я взяла круглий перець в основному зеленого кольору, але попалося кілька штук оранжевого кольору. Розмір був невеликий. Перець очистіть повністю, добре мийте і нарізайте кільцями.

Очищений і добре вимитий ріпчасту цибулю потрібно теж нарізати кільцями. Кілька колечок залиште для прикраси.

Ставте сковороду з соняшниковою олією на середній вогонь і викладайте в неї ріпчасту цибулю. Заважайте і обсмажуйте до золотистого кольору.

Кабачки, помийте і поріжте, як вам подобається: соломкою, кубиками.

Тепер викладайте на сковороду кабачки і солодкий перець. Добре перемішуйте вміст.

Добре посоліть блюдо і додавайте улюблені спеції, які ви кладете в овочеві страви.

Зелений лук помийте і наріжте кільцями.

Тушкуйте перець з кабачками, поки вони не стануть м’якими. Потім, коли страва охолоне, викладіть його в гарне блюдо або тарілку.

Зверху посипте зеленою цибулею, який ви перед цим нарізали.

Викладіть зверху кілька кілець цибулі, який ви залишали.

Смажений перець з кабачками готовий!

Травень 2nd, 2016 by

Варто почитати: