Смажені кабачки

Смажені кабачки – це просто, швидко і смачно. Мій малюк уплітає їх наввипередки з татом.

Час приготування – 30 хвилин.

Порцій – 2-3-4.

Інгредієнти:

  • Кабачки (або цукіні) – 2 шт.,
  • Борошно – 100 гр.,
  • Сіль – за смаком
  • Соняшникова олія – 100 гр.,
  • Майонез для прикраси.

Спосіб приготування:

  1. Зазвичай кабачки я не чищу, а ріжу на кружечки товщиною 7 мм

    Але якщо кабачки старі і шкірка у них жорстка, то їх можна почистити.

  2. Потім кабачки, солимо і залишаємо на 15 хвилин, для того щоб вони стали трохи м’якими і рівномірно просолились.
  3. Потім кабачики потім кабачки з двох сторін у борошні.
  4. Розігріваємо на сковороді рослинне масло, і кладемо паніровані в борошні кабачки в масло.
  5. Смажимо до золотистого кольору, перевертаємо і знову засмажуємо.
  6. Викладаємо на блюдо, прикрашаємо майонезом і бігом беремо вилки.

Підказка

Смажені кабачки багато смачніше в гарячому вигляді.

Вересень 19th, 2015 by

Варто почитати: