Смажена риба

Смажена риба з хрусткою скоринкою – це щось неймовірно смачно. Таке блюдо, особливо якщо подавати його в теплому вигляді, навряд чи залишити хот однієї людини байдужим. А від того аромату, який буде доноситися з кухні, не зможе встояти ніхто.

Розглянемо докладніше рецепт приготування смачної смаженої риби, а також список інгредієнтів, що вам потрібно.

Склад:

свіжа риба (велика, карась) – 1-2 шт.;

сіль дрібна (екстра) – за вашим смаком;

різні приправи – на ваше усмотрение4

панірувальні сухарі пшеничні) – для обмакувания;

соняшникова олія (яке використовуєте) – для смаження;

зелень і зелений лук – для подачі до столу.

Рецепт приготування:

Треба підготувати рибу. Якщо вона була заморожена, то дістаньте заздалегідь і розморозьте. Потім необхідно очистити рибу від луски.

Далі ви повинні відрізати рибі голову і прибрати кишки. Залишилося тільки добре вимити рибу і можна її використовувати для смаження.

Розріжте рибу на шматочки середньої величини.

Тепер треба добре посолити рибу з усіх боків по вашому смаку. Можете також притрусити будь приправи, які любите.

Панірувальні сухарі викладіть на тарілку, потім умочіть кожен шматочок риби в них з усіх боків.

В сковороду наливайте рослинне масло, щоб покрити її дно. Вмикайте вогонь і, коли олія нагріється, викладайте шматочки риби. Обсмажити рибу потрібно з кожного боку, поки вона не підрум’яниться. Далі помийте і наріжте зелену цибулю кільцями. Краще брати зелений лук великих розмірів. Він більше підходить для прикраси.

Готову смажену рибу викладіть на тарілку і прикрашайте зеленою цибулею.

Також подавати рибу можна з зеленню. Або, як уже говорилося вище, приготуйте будь гарнір або салат. Смажена риба в панірувальних сухарях готова!

Результат:

Квітень 28th, 2016 by

Варто почитати: