Смачні домашні сирники

Сирники – це блюдо, яке стане не тільки відмінним сніданком або полуденком, але і надзвичайно смачним десертом на вечерю.

Смачні домашні сирники.

Для приготування сирників вам знадобиться:
• Один кілограм домашнього сиру. Він повинен сухим і нежирним, від цього залежить зовнішній вигляд вашого страви: сирники з «неправильного» сиру будуть розповзатися прямо на сковорідці.
• родзинки (приблизно 2/3 склянки),
• 4-5 яєць,
• 1 пачка ванільного цукру і 5 столових ложок (з гіркою) звичайного цукру,
• 2/3 склянки борошна (сирники) і півсклянки для обвалювання.

Приготування сирників:

Кілограм сиру змішайте з яйцями і родзинками. Додайте ванільний цукор, потім звичайний цукор. Все ретельно перемішайте.

Кілограм сиру, яйця і родзинки.

Перемішуємо.

Додаємо ванільний цукор.

Додаємо звичайний цукор.

Наостанок додайте в сирну масу борошно.

Додаємо борошно.

Розмішайте майбутні сирники так, щоб однорідної субстанції виділявся тільки родзинки.

Все добре перемішуємо.

Далі сформуйте з «тесту» приплюснуті кульки і, обвалявши їх у борошні, викладіть на нагріту сковороду, попередньо змащену олією.

Робимо кульки з тіста.

Викладаємо на сковорідку.

Смажимо сирники.

Коли сирники будуть готові з одного боку (час прожарювання при закритій кришці – близько 5-ти хвилин), переверніть їх на іншу і продовжуйте готувати.

Не забудьте перевернути сирники.

Подавайте смачний десерт зі сметаною, медом або варенням.

Смачні сирники готові.

Замість постскриптуму. Багато господині кладуть у сирники злегка зіпсований сир, щоб зберегти продукт. Це велика помилка. По-перше, зіпсується смак страви, а по-друге, таким «ласощами» можна отруїтися.

Жовтень 1st, 2015 by

Варто почитати: