Слойка з горбушею і сиром

Горбушу викладаємо на тарілку і прибираємо великі кісточки. Потім розминаємо її виделкою. Не забудь

Змащуємо деко олією.попередньо злити воду з банки.

тісто Розморожуємо як зазначено на упаковці. Зазвичай це годину, два при кімнатній температурі. Потім розгортаємо і ділимо навпіл.

Склад:

1. Тісто листкове бездріжджове – 1 упаковка;

2. Горбуша консервована – 1 банка;

3. «Російський» сир – 200 грам;

4. Борошно – 4 столові ложки;

5. Рослинна олія для смаження;

6. 2 яйця;

7. Майонез за смаком.

Рецепт приготування:

Натираємо сир на крупній тертці.

Горбушу викладаємо на тарілку і прибираємо великі кісточки. Потім розминаємо її виделкою. Не забудь попередньо злити воду з банки.

Змащуємо деко олією.

тісто Розморожуємо як зазначено на упаковці. Зазвичай це годину, два при кімнатній температурі. Потім розгортаємо і ділимо навпіл.

Застеляємо деко тестом.

Кладемо начинку. Спочатку горбушу.

Потім сир.

Зверху накриваємо другим шаром тесту.

Ретельно прищипываем краю і піднімаємо їх трошки догори.

Рівномірно змащуємо яйцем. Ставимо в духовку на 30-40 хвилин при температурі 150 градусів.

Коли тісто спечеться і з’явиться жовта скоринка – слойка готова!

Начинка пропеклась.

Результат:

Квітень 18th, 2016 by

Варто почитати: