Швидкий салат в груші

Салати, що складаються з невеликої кількості інгредієнтів, які швидко готуються і, на перший погляд, абсолютно прості, у підсумку виявляються самими затребуваними і смачними. І пропонований салат з числа таких. Він простий у приготуванні, складається з простих продуктів, які з легкістю можна відшукати у власному холодильнику. На підготовку всіх продуктів салату і презентацію буде потрібно не більше 10 хвилин.

Окремо слід сказати про подання даного частування. Пропонується в якості креманки використовувати грушу. До речі, така креманка їстівна. Смак груші гармонійний зі смаками кожного інгредієнта, а, переплітаючись з майонезом, додає пікантності салату.

Швидкий салат в груші.

Необхідні інгредієнти:
солодкий болгарський перець (1-2 штуки),
твердий сир солоних сортів (100 грам),
зелений консервований горошок (3 столові ложки з гіркою),
груша (порційно),
сіль і чорний мелений перець (за смаком),
майонез,
базилік або петрушка (для прикраси).

1. Солодкий перець необхідно нарізати маленькими кубиками акуратної форми.

Нарізаємо перець кубиками.

2.Твердий сир ріжеться соломкою і на 10 хвилин ставиться в морозильну камеру. Сир має трохи підмерзнути.

Ріжемо сир соломкою і відправляємо в морозилку.

3. Солодкий перець і сир з’єднати в одному посуді. Додати зелений молодий консервований горошок. В якості заправки для салату краще використовувати майонез. Посолити і поперчити за смаком. Перемішати.

Складаємо інгредієнти в одному посуді.

4. Креманкой для салату послужить звичайна груша. Грушу слід вибирати рівну. Спочатку грушу необхідно розрізати навпіл, а потім за допомогою тонкого гострого ножа та ложки у кожної половинки вирізати серцевину плоду, зробивши поглиблення.

Грушу розрізаємо навпіл.

5. У заглиблення груші перекласти порцію салату. Прикрасити базиліком або петрушкою і подати до столу.

В кожну половинку груші укладаємо порцію салату.

Швидкий салат в груші.

Вересень 30th, 2015 by

Варто почитати: