Швидкий обід

Кожної людини може наздогнати цейтнот або навпаки, втома і гостра неможливість що-небудь робити. Але необхідність їсти гарячу їжу самому і близьким кілька разів в день це не скасовує. На допомогу приходять консерви та готові продукти.

Кілька хвилин – і густе, ситне, ароматне і позитивне страву за мотивами французького Кассуле на столі.

Рецепт смачного обіду на швидку руку

Інгредієнти:

  • 2 цибулини;
  • варена морквина;
  • 250 – 300 г сосисок або вареної ковбаси;
  • помідор або 1 ст. л. томатної пасти;
  • банка білої квасолі;
  • 0,5 склянки червоного вина;
  • 200 р копченої або мисливських ковбасок;
  • часник, зелень;
  • панірувальні сухарі;
  • масло.

Приготування:

1. У жаровні або сотейнику злегка обсмажити в олії чищений і подрібнену цибулю, покласти нарізану моркву.

2. Додати порізані на невеликі шматочки сосиски або ковбасу, квасоля без розсолу, томатну пасту або помідор, копченості. Налити вино, тушкувати пару хвилин.

3. Посипати свіжої або сушеної петрушкою і кропом, 1 ложкою панірувальних сухарів і дрібно тертим часником, парою зубчиків. Якщо є під рукою, покласти гвоздичку і гілочку/дрібку кмину або розмарину, мускатний горіх.

4. Зверху рівномірно розкласти шматочки вершкового масла.

5. Готувати в духовці 20 – 25 хв. Спробувати, при нестачі гостроти і солі, приправити спеціями за особистим смаком.

Такий швидкий обід дуже просто готувати, до того ж поки він доходить в духовці, ви можете приготувати легкий салат.

Травень 2nd, 2016 by

Варто почитати: