Салат з цвітної капусти та печериць

Якщо ви любите капусту різних сортів, то приготуйте капустяний салат з печерицями. рецепт і технологія приготування даного страви дещо незвичні. Але результат виходить чудовий.

низькокалорійний Салат і, незважаючи на додавання в нього обсмаженої цибулі з часником, корисний. Готується він без солі взагалі. Але не думайте, що її відсутність позначиться на смаку. Швидше – навпаки, всі інгредієнти, обмінявшись своїми ароматами, повною мірою розкриються по-новому.
Подавати салат допустимо як порційно, так і в салатниці. Красиво він буде виглядати викладеним на листках салату. Не в сезон капусту для салату можна використовувати морожену.

Салат з цвітної капусти та печериць.

Необхідні інгредієнти:
кольорова капуста (200 грам),
брокколі (150 грам),
печериці (300 грам),
твердий сир солоного сорту (100 грам),
часник (1 зубчик),
лук ріпчаста (1 штука),
рослинна олія для обсмажування,
сік лимона (2 столові ложки),
оливки.

1. Печериці помити і проварити 2 хвилини в киплячій підсоленій воді. З’являється при варінні грибів зняти пінку. Після відкинути шумівкою і дати час грибам охолонути.

Відварюємо печериці.

2. Цвітну капусту і брокколі також слід відварити в солоній воді. Кожен сорт капусти варити окремо. Після остудити.

Відварюємо цвітну капусту і броколі.

3. На рослинному маслі обсмажити подрібнений за допомогою часникового преса часник і дрібно порізаний лук.

Обсмажуємо часник з цибулею.

4. Цвітну капусту і брокколі розібрати на маленькі суцвіття. Збризнути соком лимона.

Розбираємо цвітну капусту і брокколі.

5. Додати до капусти тертий на дрібній тертці твердий сир, перемішати. Відразу ж з’єднати з грибами, порізаними смужками, і смаженою цибулею з часником. Знову перемішати. Сир має трохи розплавиться.

Додаємо сир, трохи чекаємо, поки сир розплавиться.

Салат залишилося лише перекласти в салатник і додати порізані навпіл і цільні оливки.

Салат з цвітної капусти та печериць.

Жовтень 1st, 2015 by

Варто почитати: