Салат з сухариками і квасолею рецепт з фото

Представляємо вашій увазі дуже простий, але в той же час дуже смачний салат з сухариками і квасолею. Цей салат полюбився мені завдяки мінімуму інгредієнтів і простоті приготування. Цей салат припаде до смаку всім, хто любить гостреньке. Для салату з сухариками і квасолею можна брати консервовану квасолю червоного або білого кольору, у власному соку, або в томатній заливці. Готується салат з сухариками і квасолею приблизно 10 хвилин, що дуже підходить сучасним господиням.

Що потрібно, щоб приготувати салат з сухариками і квасолею:

Склад:

Пачка житніх сухариків вагою 125 грам;

Банку консервованої квасолі;

2 помідори;

300 грам копченої ковбаси;

Підлогу банки консервованої кукурудзи;

3 столових ложки майонезу.

Як приготувати салат з сухариками і квасолею:

Рецепт приготування:

Для початку, висипаємо на дно глибокої миски сухарики. Якщо ви плануєте подавати салат з сухариками і квасолею відразу ж, беріть ухари м’які. Житні вони досить жорсткі, салату треба буде постояти, щоб просочитися майонезом і соком помідорів. Відкриваємо банку квасолі і зливаємо з неї розсіл. Висипаємо квасолю на сухарики.

Добре моєму помідори і прибираємо плодоніжку. Нарізаємо дрібними кубиками і кладемо в миску до сухариків і квасолі.

Далі, приступаємо до нарізки ковбаси. Ріжемо її такими ж шматочками, якими нарізані сухарики. Я ріжу свою ковбаску соломкою. Беріть хорошу копчену або напівкопчену ковбасу, не нудно шкодувати грошей. Якщо ковбаса не смачна, краще взагалі не кладіть е в салат, ніж псувати.

Відкриваємо банку кукурудзи і кладемо половину без розсолу. Помідори дадуть достатньо соку, так і майонез теж просочить сухарики. Так що, можете не боятися, що салат з сухариками і квасолею буде сухим.

Додаємо майонез і добре перемішуємо салат з сухариками і квасолею. Відправляємо його на годину в холодильник. Якщо ви хочете, щоб сухарики були хрусткими – нехай салат настоюється пів години. За цей час, майонез і сік з помідорів пропитают житні сухарі, вони стануть досить м’якими, вже можна не боятися за свої зуби.

Розкладаємо салат з квасолею та сухариками по тарілках, прикрасити свіжою зеленню і подавати до столу. Так само, якщо є час і бажання, можете замаринувати цибулю. Для цього візьміть половинку ріпчатої цибулі (краще фіолетову) і наріжте її півкільцями. Змішайте 2 столові ложки 9 або 6% оцту і 2 столових ложки рослинного масла, додайте дрібку цукру і в два рази менше солі. Добре перемішайте і покладіть у цю суміш нарізану цибулю. Нехай коштує мінімум пів години. Потім, додайте цибулю в салат з квасолею та сухариками і подавайте до столу.

Рецепт з фото салату з сухариками і квасолею від Мазаевой Ольги.

Результат:

Травень 8th, 2016 by

Варто почитати: