Салат з копченою куркою рецепти з фото

Ні для кого не є секретом те, що кожна господиня перед святами готується і підшукує для свого святкового столу цікаві та незвичайні рецепти страв – спробуйте наші рецепт салату з копченою куркою.

Салат з копченою куркою і виноградом

Святкові салати з копченою куркою – це основа будь-якого застілля. Я хочу запропонувати вашій увазі салат з копченою куркою. До складу салату крім копченого курячого м’ясо входить картопля, сир і горіхи.

Тим, хто любить легкі горіхові нотки в страву з курки, цей салат неодмінно сподобається. Салат з копченої курки рецепт займе почесне місце на вашому святковому столі. Пропоную викласти салат у вигляді порційного кільця, і подати кожному гостю на індивідуальній тарілці. Така подача страви вразить ваших рідних і близьких. Рецепт салат з копченою куркою перед вами.

Інгредієнти:

куряче м’ясо копчене – 300 грам;

картопля – 3 шт.;

твердий сир – 100 грам;

горіхи – 100 грам;

майонез – 50 грам;

сіль за смаком;

виноград для прикраси салату;

свіжа зелень для прикраси салату.

Рецепт приготування салат з копченою куркою з фото:

Цей святковий салат з копченою куркою можна приготувати дуже швидко, адже інгредієнти дуже прості та їх підготовка займе у вас мінімум часу.

Картоплю відварити до готовності, після чого остудити і потерти на тертці.

М’ясо курки слід дрібно порізати. Для приготування салату я використовувала копчену грудку, попередньо з неї зняла шкірку і відокремила кістки від м’яса. М’ясо дрібно порізала.

Сир потрібно потерти на дрібній тертці.

Горішки подрібнити в крихту. Я використовувала арахіс.

Всі інгредієнти готові, приступаємо до складання салату з копченою куркою . Так як це святковий салат, то оформлення має бути незвичайним, я пропоную викласти салат порційно у вигляді циліндра.

Скористатися для цього можна пластикової формою, яку з легкістю можна зробити самостійно. Я вирізала таку форму з пластикової пляшки. Просто обрізавши від пляшки циліндр потрібного розміру. Вийшов циліндр ставимо на тарілку.

Інгредієнти потрібно викласти шарами. Кожен шар змастити невеликою кількістю майонезу. Перший шар – копчене куряче м’ясо.

Далі шар картоплі і шар горіхів.

Потім сир.

Тепер треба зняти порціонну форму.

Салат за бажанням прикрасити виноградом і зеленню, причому смак винограду дуже гармонує в салаті і надає страві додатковий приємний смак.

Салат з копченою куркою готовий. Рекомендується прибрати його в холодильник мінімум на годину для просочення всіх верств населення.

З вказаної кількості продуктів у мене вийшло 5 порції.

Салат з копченою куркою і пекінською капустою

Салати з копченою куркою і пекинскрй капустою швидкі і легкі в приготуванні, так як не вимагає тривалого замочування квасолі. Квасоля продукт не простий вона багата вмістом в ній велику кількість вітаміну Е, фосфору, магнію, кальцію, білка, ну і звичайно ж клітковини, так необхідної нам для нормальної роботи кишечника. Квасоля заслужила до себе увагу вегетаріанців, так як багата білком і майже замінює їм м’ясо. Так само квасоля користується особливою популярністю у тих, хто сидить на дієті, так як вона майже не містить жиру, а, значить, не буде, відкладається в проблемних місцях. Можна ще багато говорити про корисні властивості квасолі, але пора розкрити вам рецепт салату з копченою куркою і квасолею нехай не зовсім корисного і дієтичного, але дуже смачного.

Склад:

грудка куряча копчена – 1шт;

салат або пекінська капуста;

цибуля ріпчаста – 1 шт;

яйце столове – 4 шт;

консервована червона квасоля у власному соку – 1 банка;

сіль;

майонез;

перець чорний мелений.

Рецепт приготування салату з копченою куркою і пекінською капустою :

Яйця промити теплою водою, налити в каструлю холодної води, акуратно, щоб не розбити укласти туди яйця і поставити на вогонь варитися, варити протягом 5-7 хвилин. Коли яйця зварилися, злити гарячу воду. Щоб яйця добре очищалися налити в каструлю холодної води і залишити на п’ять хвилин. Очистити яйця від шкаралупи і дрібно нарізати кубиками.

Цибуля ріпчаста очистити і нарізати кубиками або півкільцями.

З копченої курячої грудки зняти шкіру і нарізати соломкою або кубиками.

Листя салату або пекінської капусти довільно порвати руками на невеликі шматочки, зелень кропу і петрушки дрібно порубати.

Відкрити банку з консервованої червоної квасолі, злити з неї сік і висипати до інших складових салату.

Всі нарізані складові салату скласти в салатник заправити майонезом і перемішати, посолити, поперчити за смаком.

Салат з копченою куркою і фасоью дуже смачний і ситний.

Квітень 24th, 2016 by

Варто почитати: