Салат з фрикадельками

Це рецепт оригінального і дуже смачного салату. З одного боку, здається незвичним присутність обсмажених фрикадельок в салаті зі свіжих овочів. З іншого боку, щоб оцінити смак і скласти думку про пригощанні, варто його спробувати. Ви залишитеся задоволені.

Крім пікантного смаку, слід зазначити, красу і ситність салату. Він прикрасить стіл, внісши в загальну картину яскраві фарби.

В якості заправки використовується соєвий соус. Він ідеально підкреслює індивідуальний смак кожного інгредієнта.
Подається салат загалом салатнику або в порційних креманках.


Необхідні інгредієнти:

свино-яловичий фарш (300 грам),
чорний мелений перець і сіль (за смаком),
куряче яйце (1 штука),
панірувальні сухарі,
рослинна олія (для обжарювання),
листя салату (2 пучка),
червоний кримський цибулю (1 штука),
помідор (2-3 штуки),
лимонний сік (2 столові ложки),
соєвий соус (4-5 столових ложок).

Салат з фрикадельками, приготування:

Крок 1.
Перекрутити м’ясо через м’ясорубку і приготувати фарш. Посолити, додати чорний мелений перець, яйце. Добре перемішати до однорідності.
Готуємо фарш.
Крок 2.
З фаршу зліпити кульки – фрикадельки. Кожен кульку вмочити в панірувальних сухарях.
Кульки потім в сухарях.
Крок 3.
На сковороду налити рослинне масло, добре його розігріти. У кипляче масло вкласти фрикадельки і обсмажити їх до золотистого кольору і хрусткої скоринки з усіх боків. Після обжарювання кульки вмочити серветкою.
Обсмажуємо фрикадельки.
Крок 4.
Подрібнити листя салату.
Подрібнюємо салат.
Крок 5.
Порізати півкільцями червоний кримський цибулю. З’єднати з салатом.
Червоний лук з'єднуємо з салатом.
Крок 6.
Порізати помідор великими акуратними шматочками. З’єднати з цибулею і салатом. Скропити лимонним соком і полити соєвим соусом. Перемішати. Відправити в холодильник на 20 хвилин. Після додати до овочів остиглі фрикадельки, перемішати, перекласти в салатник і подати до столу.
все Перемішуємо.
Крок 7.
Салат з фрикадельками готовий.
Салат з фрикадельками.

Жовтень 1st, 2015 by

Варто почитати: