Салат з апельсином і помідором

Салат з апельсином і помідором підкорить всіх, хто його спробує. Він виглядає ефектно, різноманітність фарб і кольорів спонукає апетит. Який неперевершений смак у салату, та й аромат підкорює! А наскільки простий рецепт!

З’єднання овочів з апельсином здається трохи дивним і не зовсім незвичним. Але поспішаємо запевнити, складові салат підібрані гармонійно. Кожен інгредієнт вносить свою частку в загальний смак.

Салат з апельсином і помідором – низькокалорійний, легкий. Його можуть дозволити собі з’їсти ввечері навіть ті, хто постійно сидить на дієтах і дотримується строгості в харчуванні.

Салат з апельсином і помідором.

Необхідні інгредієнти:
болгарський перець (1 штука),
ананасові помідори (6-7 штук),
свіжий огірок (1-2 штуки),
апельсин (1 штука),
петрушка,
базилік (зеленого і фіолетового кольору – за смаком),
соєвий соус (5-6 столових ложок),
твердий сир (70 грам).

1. Болгарський перець очистити від насіння і порізати крупними кубиками.

болгарський Нарізаємо перець.

2. Твердий сир нарізати довгими шматочками (близько 2-2,5 см).

Нарізаємо довгими брусками сир.

3. Для цього салату чудово підійдуть маленькі ананасові помідори. Вони розрізають на половинки.

Ананасові помідори розрізаємо на половинки.

4. З огірків зняти шкірку і порізати його великими півкільцями.

Огірок нарізаємо півкільцями.

5. Апельсин очистити, порізати акуратними кубиками середньої величини. Важливо витягти кісточки і не допустити їх потрапляння в салат.

Апельсин нарізаємо невеликими кубиками.

6. Зелений і фіолетовий базилік подрібнити. Також дрібно нарізати зелень петрушки.

Подрібнюємо зелень.

7. З’єднати всі складові салату в одній ємності, перемішати і щедро скропити соєвим соусом. Поставити в холодильник на 10 хвилин, потім перекласти на сервірувальну тарілку і подати до столу.

Перемішуємо всі інгредієнти.

Салат з апельсинів і помідорів готовий.

Вересень 30th, 2015 by

Варто почитати: