Салат овочевий “парад осені” рецепт з фото

Овочеві салати можна сміливо назвати спортивної їжею. Вони не тільки поєднуються смаком з м’ясними та рибними стравами, але й насичують наш організм безліччю вітамінів. З овочів, наявних в холодильнику можна приготувати барвистий і ситний салат. Додайте в блюдо два види солодкого перцю і твердий сир, і смак його стане набагато яскравіше.

Що потрібно, щоб приготувати салат з овочами:

Склад:

100 гр. жовтих томатів черрі;

100 гр. твердого сиру;

1 великий стручок перцю салатного червоного;

1 великий стручок перцю салатного жовтого;

3 ст. л. майонезу;

Лист салату і гілочки базиліка для прикраси;

Сіль.

Приготування салату з овочами:

Рецепт приготування:

Для початку потрібно підготувати овочі. Промийте стиглі і свіжі плоди проточною водою і розкладіть їх на чисте вафельний рушник або паперову серветку. Поки овочі сохнуть, візьміть глибоку суху піалу і суху дошку для нарізування. Бажано, щоб проточна вода не потрапляла в загальну миску, оскільки наша мета приготувати соковитий овочевий салат. Саме сік черрі, салатного перцю і майонез в з’єднанні дадуть апетитну юшку. А сир у свою чергу підвищить калорійність і ситність страви.

Спочатку зріжте у огірка з обох сторін хвостики, адже вони можуть дати гіркоту нашій страві. Нарізаємо зелений плід кубиками прямо зі шкіркою. Отриману нарізку відправляємо в підготовлену миску.

Перець червоний ми спочатку нарізаємо соломкою. Потім цю ж соломку порубаємо на кубики. Апетитна нарізка відправляється в загальну посуд.

Перець жовтий подрібніть за тим же принципом, що і червоний. Тепер з’єднайте його з іншими овочами в основний посудині.

Тепер черга томатів черрі. Нам обов’язково потрібно добути з них сік, не зіпсувавши при цьому плоди. Для цих овочів буде достатньо розрізати кожен з них навпіл. Для цієї місії візьміть дуже гострий ніж, він з легкістю розітне дрібні помідори навпіл і залишить їм все такий же апетитний вигляд. Надішліть черрі в загальну миску і додайте туди щедру щіпку солі.

Твердий сир, в залежності від форми бруска, все одно нарізається кубиками розміром приблизно 0,5 – 0,7 см. Цей продукт в свою чергу так само відправляється до овочів.

У готовий овочевий салат залишилося додати майонез, перемішати, прикрасити спеціально підготовленої зеленню і подавати до столу.

Результат:

Квітень 24th, 2016 by

Варто почитати: