Салат овочевий квітка рецепт з фото

Свіжі овочі і фрукти, завжди бажані гості на нашому столі. Їх вітаміни, ферменти, кислоти вкрай необхідні для нашого харчування. Рослинна їжа впливає на обмін речовин, запобігає ожирінню, є профілактичним засобом при лікуванні шлунково-кишкового тракту, опорно-рухової і нервової системи, благотворно впливає на роботу серця, органів зору. Залізо. Яке знаходиться в рослинах, приймає активну участь в процесі кровотворення. І, в цілому, оздоровлення всього організму і його нормальної діяльності. А замінити їх нічим не можна!

Знаючи про користь овочів, а без них не проходить жодне застілля в моїй родині. Як і щоденне харчування теж. До приходу гостей овочевий салат захотілося якось прикрасити, так народився салат овочевий квітка.

З’явився казковий настрій. Виробляючи нарізку овочів, сама по собі вималювалася картина. В ній всі побачили квітка. Так народився рецепт цього салату. І надалі – самостійна страва, рецепт якого стали переписувати мої знайомі. Тепер ним поділюся і з вами.

Щоб приготувати салат «Овочевий квітка» потрібно:

Склад:

– капусту (використовуємо невелику частину);

– 1 огірок середнього розміру;

– 1 великий помідор;

– 1 болгарський перець;

– 1 морква.

Як приготувати салат «Овочевий квітка» потрібно:

Рецепт приготування:

Всі овочі ретельно промиваємо й обсушуємо.

Приготуємо майонез. (Витрачаємо три чайних ложки.) А для прикраси – базилік.

Підготуємо продукти до складання.

моркву Очистимо й наріжемо фігурним ножем.

Огірок поріжемо кружечками і розділимо на частини фігурним ножем кожну частину.

3. Болгарський перець разрєжєм уздовж, видалити насінну частину і перегородки всередині. Наріжемо півкільцями.

4. Помідор розділимо навпіл. Видалимо ущільнення з’єднання з плодоніжкою. Розділимо половинки помідора на частини.

5. Шаткуємо капусту зручним для вас способом.

Овочі приготовані до складання страви.

В середину плоскої тарілки викладаємо капусту. Це центр нашої овочевого квітки.

Видавлюємо три чайних ложки майонезу на капусту.

У центрі – базилік.

По колу викладаємо помідори, залишаючи ? частини тарілки для болгарського перцю.

Відокремлюємо капустяний центр, кільцем з нарізаних огірків.

Потім настає черга перцю. Його ложем по колу у решти тарілки. Прикрашаємо фігурно нарізаною морквою, створюючи видимість тичинок.

Результат:

Травень 6th, 2016 by

Варто почитати: