Салат із зеленої редьки

Дуже часто в магазині ми проходимо повз цієї зеленої красуні, залишаючи її без уваги, адже вона цього зовсім не заслужила, бо зелена редька дуже багата вітамінами с і групи B і необхідними залізом і калієм. Приготування салату із зеленої редьки займає кілька хвилин, а задоволення і користь триває набагато довше. Отже, нам знадобиться:

Салат із зеленої редьки.

Інгредієнти для салату із зеленої редьки:
– 1 невелика зелена редька (вибирайте овоч більш щільний – буде соковитіше);
– 2 ст. ложки сметани;
– приправи за смаком (ми взяли традиційні сіль і перець, які відмінно поєднуються з даними овочем, не перебиваючи, а підкреслюючи його смак).

Інгредієнти для салату із зеленої редьки.

1. Зелену редьку миємо й чистимо.

2. Трьом овоч на крупній тертці або ріжемо маленькій соломкою. Ми вибрали перший варіант, тому що таким чином редька дає більше соку.

Трьом на крупній тертці редьку.

3. Змішуємо зі сметаною, додавши сіль і перець, кількість яких залежить від величини редьки.

Змішуємо зі сметаною, солимо і перчимо за смаком.

4. Викладаємо на тарілку і подаємо улюбленим способом.

Салат із зеленої редьки.

Перед вами всього лише одна з безлічі варіацій на тему салату з тертої редьки, яку також можна заправляти ароматним олією або лимонним соком. Головне – ваші смакові уподобання і бажання зробити цей корисний і смачний салат, який може стати рівноцінно і відмінним гарніром, і відмінною закускою.

Жовтень 1st, 2015 by

Варто почитати: